It is currently 01 Feb 2025, 11:43

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sfaturi, pls!
PostPosted: 25 Nov 2006, 18:37 

Salutari tuturor! Am de gand sa achizitionez un alfa 156 1.9JTD SW la 151.000. Nu stiu daca este cea mai buna alegere pt un second hand. Ce parere aveti de rulaj?
Am avut ocazia sa o vad si, dupa parerea mea umila, as putea spune ca e OK. Uzura la discurile pe fatza pare cam mare (aprox. 2mm). Motorul trage bine, zic io, dar nu am cu ce sa compar.
Puteti sa-mi recomandati un service cu preturi decente unde as putea sa schimb diverse? Piese de unde pot lua?
Orice sfat venit din partea voastra este binevenit.

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2006, 18:45 

Car: o cisterna
Bine ai venit pe forum kong !
Din putinele detalii pe care le oferi e greu sa iti dau un verdict obiectiv-merita sau nu merita-acesta fiind un forum al alfistilor iti voi da acum raspunsul subiectiv indiferent de context: Da, merita! :D

Serios vorbind acum,poate ai ceva timp sa "rasfoiesti" paginile forumului,vei gasi raspunsuri la mai tot ce te-ar interesa.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 26 Nov 2006, 13:23 

Aveti dreptate. Am omis cate ceva.
Deci, masina e din 10.2002, adusa din Amberg, Germania. E full option si se spune ca ar avea carte service, dar nu am vazut-o.
Ma gandeam sa o duc la Autotest sa o chinuie putin. Nu stiu cat e de relevant rezultatul. Poate e mai bine sa o duc si la AI sa o verifice? Problema e ca sunt din Sibiu si nu pot sa ma deplasez pana la Bucuresti cand vor cei de la AI.

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 11:23 

Du-o la un test neaparat poate si la un mecanic de alfa mai priceput eventual la Brasov ca-i mai aproape.eU Mi-am luat masina acum 5 luni rulata numai in germania la 122 000 de km si vreau sa zic ca tipul care a avut-o inaintea mea nu a schimbat nimic la masina asa ca toate cheltuielile au cazut asupra mea Eu invat in Sibiu si din pacate nu ai sa gasesti aici pe nimeni care sa se priceapa la Alfe (eu am cautat de mio sarit ochii) Oricum nu o sa-ti para rau de achizitia facuta iti promit numa sa ai grija cu gropile din sibiu :D multa bafta.

Post subject: ;)
PostPosted: 28 Nov 2006, 17:32 

domnu` kong .....succes itzi urez cu noua ta alfa :) .....so folosesti sanatos si fara incidente :) .....@ bh - 28 rgn ( alfa visinie ;) )

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 22:31 

Aha,deci cu de-stea va ocupati :) Am vazut si eu masina in poze,si cel putin judecand dupa aspectul exterior(visinie si piele crem,mmm...:dribble: ) ai luat un super exemplar de 156 !

Incet incet se aduna mai multi alfisti din Sibiu,profit de ocazie sa-l pomenesc pe nasa-miu,baiat tanar ca si noi si prieten bun de-al meu.
Acum vre-o doua saptamani a facut si el pasul pe care nu credea ca il va face vreodata si si-a cumparat o minunatie de Alfa 156 SW :D
L-am indemnat sa isi faca si cont pe forum,ceea ce a si facut,dar e ocupat sireacu',n-a a vut timp pana acum sa intre si sa dea buna ziua

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

PostPosted: 29 Nov 2006, 18:38 

nu domnu marius :) e o mica confuzie ...eu sunt posesoru alfei visinie :) ....dansu` :)) a fost sa vada masina ...da pana la urma ...sa hotarat la alta .....poate mai buna pt el ...sau ...mna.....decizia lui ....din cate am inteles un SW negru cu piele rosie din bucuresti .....no commnet ....so foloseasca sanatos si bun venit in club :) ....masina mea e inca de vanzare ...adica cea visinie cu piele bej :)

Post subject:
PostPosted: 29 Nov 2006, 21:47 

Ok,am m-am grabit sa interpretez zambetul clipitor din ochi :)
Neagra cu piele rosie?.Asta chiar ca trebuie vazuta...Ceva poze kong?

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2006, 00:33 

Salut!

Ma cam departasem de topicu asta ...
Ionutz, nu te-ai uitat la cea pe care pusesem eu ochii. E un SW negru cu interiorul gri deschis. M-am oprit la ea din motive intemeiate. Adevarul e ca am avut ceva discutii cu prietena, legate de bella ta, dar asta e... sorry si... bafta la vanzare!
Asa ar fi trebuit sa fac geamanu, insa prea tarziu pt ca deja am luat-o. Oricum, problemele de care am dat acum nu m-ar fi determinat sa dau inapoi.
Acu am inceput sa schimb la consumabile si noroc cu o firma de p-aci de prin sibiu care e dispusa sa colaboreze si sa-mi aduca pana si uleiurile recomandate de producator.
Poze, imi pare rau, dar nu am facut inca si nici nu cred ca o sa impresioneze, mai ales pe ionutz :cry:

PostPosted: 08 Dec 2006, 17:55 

las ...relax ;) ....tu sa o conduci norocos si sa fi multumit de ea .....a mea....tot ii gasesc cumparator ....si daca nu ...tot bine`i macar raman cu alfa :D

Post new topic  Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC+03:00