It is currently 22 Nov 2024, 16:51

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 26 Nov 2006, 22:30 

Alexandrus Quote:
Pai asta e si ideea. Intercooler mai mare ar fi bun, dar sincer mi se par prea multi bani investiti degeaba, ca doar nu te dai pe circuit cu masina.
Cu turbina mai mare tre' sa schimbi si furtunele, sau macar o parte, dar nu e chiar asa greu. Numai sa gasesti turbina aia. Stiam pe cineva la TurboMecanica, ei au Garett, dar nu stiu daca vind la persoane fizice.
Hy all,

Avand in vedere ca lucrez la Honeywell Garrett...vreau sa incerc sa va lamuresc putin cum stau lucrurile:
1. Turbomecanica nu are nici o legatura cu Honeywell(firma care produce turbosuflantele marca Garrett) doar ca se afla pe aceeasi strada.
2. Honeywell este o companie americana fff mare care are mai multe fabrici in toata lumea care produc turbosuflante...si alte o multime de fabrici care produc diverse (chimice, industriale etc.),
Fabrica din Bucuresti intr-adevar face turbo pe care le livreaza direct fabricilor de motoare care fac comenzi la noi (Audi, VW, Opel, BMW, Renault etc etc)..si intr-adevar nu se vand la persoane fizice.
Acum nu vreau sa va plictisesc cu date despre firma..ideea este ca in fabrica nu se produc turbo pentru Romania si nu au nici magazin de desfacere...sau poate se va produce doar daca vor hotari ai nostri sa puna turbo pe logan :))
Sfatul meu este asa...daca ve-ti gasi sa cumparati un turbo de la cineva( si printr-o minune se potriveste cu ce aveti voi nevoie, ceea ce nu cred ca este posibil)..ganditi-va de 100 de ori inainte pentru ca...eu stiu foarte bine cum trebuie intretinute si protejate pana la montarea pe motor si s-ar putea sa aveti mari probleme ;)
daca aveti intrebi..astept :)

Post subject:
PostPosted: 26 Nov 2006, 23:34 

iulia_roz Quote:
Avand in vedere ca lucrez la Honeywell Garrett...
:worthy: :worthy: :worthy:

Post subject:
PostPosted: 27 Nov 2006, 00:07 

Scuze ca intervin dar am si eu un amic care lucreaza la Honeywell Garrett si nici nu a terminat facultatea de mecanica inka... :twisted: :evil: :twisted:

Post subject: Planuri de viitor
PostPosted: 27 Nov 2006, 01:05 

Nu va mai bucurati atat de garrett. Am incercat si eu achizitionarea unei turbosuflante de la ei Nici macar nu am fost roman sa incerc cu vreun "nea Gica" sa o scoata pe neveu din fabrica, ceea ce de obicei nu prea imi sta in caracter. Rezultatu....am cumparat o turbina Garrett T3/T4 tuningita de niste baieti f. smecheri din state pentru......mult mai putin decat costa la un furnizor de piese auto. Turbosuflanta T3, care se monta pe motorul meu, costa doar 3300€ fara tva :shock: . Inadmisibil.
Oricum ideea este ca m-a luat un mester , de la Honeywell,la alergat si s-a potolit doar cand l-am intrebat daca are cumva statie de metrou personal de la fabrica pana la el in sufragerie.Ce idiot patentat cu putina putere :lol: :lol: .
Daca aveti nevie de ceva de la Honeywell...........cautati in alta parte.

Post subject:
PostPosted: 27 Nov 2006, 20:12 

Allex Quote:
Scuze ca intervin dar am si eu un amic care lucreaza la Honeywell Garrett si nici nu a terminat facultatea de mecanica inka... :twisted: :evil: :twisted:
:)
acum depinde si ce lucreaza
nici eu nu am facut mecanica :)

Post subject: Re: Planuri de viitor
PostPosted: 27 Nov 2006, 20:14 

wolff Quote:
Nu va mai bucurati atat de garrett. Am incercat si eu achizitionarea unei turbosuflante de la ei Nici macar nu am fost roman sa incerc cu vreun "nea Gica" sa o scoata pe neveu din fabrica, ceea ce de obicei nu prea imi sta in caracter. Rezultatu....am cumparat o turbina Garrett T3/T4 tuningita de niste baieti f. smecheri din state pentru......mult mai putin decat costa la un furnizor de piese auto. Turbosuflanta T3, care se monta pe motorul meu, costa doar 3300€ fara tva :shock: . Inadmisibil.
Oricum ideea este ca m-a luat un mester , de la Honeywell,la alergat si s-a potolit doar cand l-am intrebat daca are cumva statie de metrou personal de la fabrica pana la el in sufragerie.Ce idiot patentat cu putina putere :lol: :lol: .
Daca aveti nevie de ceva de la Honeywell...........cautati in alta parte.
Tocmai ti-am explicat ca nu se vand in Ro...ce nu intelegi :D...si chiar daca gaseai de la cineva..riscai mult cu ea....dar imi pare mie sau..esti rautacios un pic cu mine?eu nu am facut decat sa explic cum sta treaba pentru ca am citit ceva care..nu era tocmai ok...fata de ce stiam eu ;)

PostPosted: 27 Nov 2006, 20:20 

Doamne fereste! Cum sa fiu rau cu tine, ce e vina ta ca nu vand in Romania? Sunt morcovit pe niste...........care imi iau mie si altora bani in plus pe taxe de import in conditiile in care respectivul produs se fabrica aici. Ideea este ca s-au purtat cam nashpa, puteau sa explice civilizat ca nu se vand in Romania si ca nici nu exista magazin de desfacere a ei. Aaaaaaaa si cam ce riscam cu turbina? Asa de curiozitate. Cea pe care am pus-o pe masina este tripla ca si dimensiuni si volum de aer pompat si nu s-a intamplat nimica in timp ce cea originala a .......explodat :lol: .

PostPosted: 27 Nov 2006, 20:30 

wolff Quote:
Doamne fereste! Cum sa fiu rau cu tine, ce e vina ta ca nu vand in Romania? Sunt morcovit pe niste...........care imi iau mie si altora bani in plus pe taxe de import in conditiile in care respectivul produs se fabrica aici. Ideea este ca s-au purtat cam nashpa, puteau sa explice civilizat ca nu se vand in Romania si ca nici nu exista magazin de desfacere a ei. Aaaaaaaa si cam ce riscam cu turbina? Asa de curiozitate. Cea pe care am pus-o pe masina este tripla ca si dimensiuni si volum de aer pompat si nu s-a intamplat nimica in timp ce cea originala a .......explodat :lol: .
Mai sincer nu sunt inginer ca sa iti explic exact modul de functionare cu toate ca..ma mira faptul ca totul e ok..atata timp cat stiu ca..o mica componenta ansamblata gresit dauneaza grav ;)...oricum eu ma refeream si la faptul cum a fost pastrata, in ce conditii..ele sunt tinute cu silicagel la o anumita temperatura si astupate cu doape la fiecare intrare...asta ca sa nu patrunda impuritati in interior(risti sa se blocheze) si din cauza umiditatii se rugineasca..am mai auzit variante cum ca ar fi fost de vanzare si prin targ :D...parerea mea este ca..alea nu mai erau tocmai ok de montat pe masina..

PostPosted: 27 Nov 2006, 20:33 

Daca vii duminica la intalnire mai vb.

PostPosted: 27 Nov 2006, 20:47 

wolff Quote:
Daca vii duminica la intalnire mai vb.
Nush exact ce treaba o sa am duminica..dar poate ajung cine stie...unde va intalniti?eu am mai fost o data la intalnire dar..nush daca ai fost si tu atunci..si nu ma intreba data ca nu mai stiu..oricum prin octombrie

Post subject:
PostPosted: 27 Nov 2006, 22:59 

Car: 159-Brera-Spider916
ar fi interesanta o discutie cu domnisoara/doamna roz in conditiile in care suntem destui care vrem noutati vis a vis de intretinere,folosire ,montare de turbine :)

Post subject:
PostPosted: 27 Nov 2006, 23:26 

gabrieldima Quote:
ar fi interesanta o discutie cu domnisoara/doamna roz in conditiile in care suntem destui care vrem noutati vis a vis de intretinere,folosire ,montare de turbine :)
Doamna in nici un caz...am 23 de ani :D
si sincer..nu stiu prea multe despre intretinerea turbo pe motor ;)..dar o sa incerc sa ma interesez pe la munca si va scriu aici dc nu apucam sa ne vedem la intalniri :)

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 00:42 

Multi inainte!
Cand pui poze cu masina sa pui si cu tine 8)

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 12:14 

chestia asta chiar le intrece pe toate. O tipa care intra pe forum, are alfa si lucreaza la fabrica de turbine :D Iulia, esti cumva maritata? :D Am glumit... baieti, sa i spuneti.... sa nu se supere :D

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 12:22 

Hehe..spunem, dar stim noi cui! :shock: :twisted: ca nu cred ca stie ce faci tu pe aici pe forum :P :twisted:

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 12:42 

Car: 159-Brera-Spider916
bah frate ati dat o in offtopic.ce? e asa o mare chestie ca sunt si femei care se pricep la fiare,table,motoare turbine etc? ia uite.........vi s au ciulit simturile...ce v ar mai placea sa vedeti o fata pe sub capota masinii......si sa vedeti ce nu mai comentati ca e scumpa manopera :lol:

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 20:44 

Tupac Quote:
Hehe..spunem, dar stim noi cui! :shock: :twisted: ca nu cred ca stie ce faci tu pe aici pe forum :P :twisted:
:D he he he Tupac dar ce fac?eu doar explicam ceva :p...nu am nici o vina pt ce zic baietii :twisted:

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 20:46 

alfa33 Quote:
chestia asta chiar le intrece pe toate. O tipa care intra pe forum, are alfa si lucreaza la fabrica de turbine :D Iulia, esti cumva maritata? :D Am glumit... baieti, sa i spuneti.... sa nu se supere :D
:) nu ma supar ;)...stai linistit

PostPosted: 28 Nov 2006, 23:13 

Mama.........o gagica sub capota, eventual in salopeta si manjita de vaselina si ulei :bigeyes: :woot: . Asta nu ar trebui ratata de nici un barbat care se respecta cat de cat. Aaaa.....si sa stie si mecanica, nu doar asa......de forma.Looooooooooooool. Ar fi tare s..xi.

Post subject:
PostPosted: 28 Nov 2006, 23:51 

Nu suna rau deloc :shock:

:D

Post subject:
PostPosted: 29 Nov 2006, 00:11 

Car: 156 - The Red Hawk
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2:
Pe onoarea mea, sunteti dusi cu capul! Am ras ca prostu'-n casa 15 minute!!!

Post subject:
PostPosted: 29 Nov 2006, 12:23 

Iulia, vrei sa fi prieena noastra spirituala? Daca ne dai poza o sa o punem in rama si o batem in cuie in fiecare masina :D

Post subject:
PostPosted: 29 Nov 2006, 19:26 

alfa33 Quote:
Iulia, vrei sa fi prieena noastra spirituala? Daca ne dai poza o sa o punem in rama si o batem in cuie in fiecare masina :D
=)) stai sa-mi fac o poza sub capota imbracata in salopeta si manjita cu vasilina (am tot ce-mi trebuie :p )si va dau =)) =)) =)) =))
ps: cred ca ma bate Alex(adminul) pana la urma..vor discutati serios aici si am dat-o in offtopic rau de tot de cand m-am bagat si eu in seama :))

Post subject:
PostPosted: 29 Nov 2006, 19:28 

pai daca am aparut eu pe topicul asta, unul dintre offtopicieni de seama ai forumului e clar ca asta se va intampla. Deci poza :D Baieti, sunt FAN Iulia :lol:

Post subject:
PostPosted: 29 Nov 2006, 19:36 

:D...eu zic ca e bn sa incetam cu offtopicurile pana nu ne luam injuraturi :wink:

Post new topic  Reply to topic  [ 80 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

All times are UTC+03:00