Buna. Am cumparat zilele trecute o Alfa 156 2.0 jts din 2002. Este varianta full, foarte frumoasa, arata f bine interior exterior, dar am o problema sau mai multe la motor.
Pe liber turometrul ajunge la 8000, dar in viteza nu trece de 6000 rpm, iar dupa 4500 5000 motorul suna foarte tare dar nu trage:(.
Nu reusesc sa merg cu ea (in treapta 3) mai mult de 80 maxim 90 si din cate am vazut pe net masina in viteza 3 trecce de 120. (inainte am avut logan si in a 3 mergeam 120
((( ).
O alta problema, masina scoate fum albastru(cred eu ca mananca ulei, cu siguranta mananca ulei). I-am facut schimbul de ulei iar dupa 300 km computerul de bord de pe consola centrala mi a aratat eroarea cu low oil presure. Am verificat uleiul din motor dupa ceva timp, la rece, si a scazut considerabil.
Am citit despre masina si am vazut ca, intradevar, masina consuma ulei, dar nu in cantitatea asta.
Va rog mult ajutati-ma. Am vazut ca ar trebui curatate galeriile motorului sau ceva de genul asta. Unde pot face asta si cam cat ar costa. Daca mananca ulei ce e de facut si, de asemenea, cam cat ar costa.
Va rog sa ma ajutati, sunt disperat, daca nu reusesc sa rezolva problema, o sa fiu nevoit sa vand masina
( si nu vreau ptr ca ii splendida.