Salutare tuturor. In urma unui incident neplacut, a trebuit sa schimb cateva piese. Dupa ce am facut rost de toate componentele de caroserie ce imi lipseau, le-am montat si acum totul este ok
la exterior. O sa enumar problemele ce au aparut in ordine, cu poze pentru fiecare. Astfel:
1. Clima nu mai functioneaza, nu intra deloc aer rece si nici nu se aude ca ar cupla compresorul. Am inteles ca ar fi din cauza manocontactului de la clima. Urmatoarele poze va explica mai bine problema.
Ce pot face in cazul asta? Am inteles ca mufa aceea galbena trebuia sa intre acolo unde este sageata aceea rosie. De unde pot cumpara piesele lipsa?
2. Impactul mi-a strambat lonjeronul si a facut sa "fuga" tot botul cu aprox 4 cm spre stanga, probleme pe care de altfel le-am rezolvat in service. Acum insa, roata dreapta-fata sta inclinata spre interior in partea superioara, iar in mers are un zgomot, o "bataie" ce se amplifica atunci cand franez. Cei de la service au spus ca este posibil sa fie din cauza fuzetei sau a amortizorului. Am aici poze care dovedesc faptul ca exista o frecare pe amortizor. Ce piese trebuie sa schimb in acest caz? O sa se rezolve si problema cu "bataia" la franare?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile pe care o sa le primesc!