It is currently 15 Feb 2025, 18:40

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: 25 Nov 2006, 10:09 

Salutare,

Sunt producatorul emisiunii Autoforum de pe Prima TV. In emisia de sambata 2 decembrie, la rubrica Forum, vom prezenta forumul vostru. Pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru. In functie de timp, chef si/sau inspiratie, va rog sa raspundeti aici sau aici, la urmatoarele intrebari:

1. Ce parere aveti despre forumul www.alfaclub.ro?

2. Ce parere aveti despre administratorul forumului?

3. Aveti sugestii sau propuneri de facut?

4. Ce v-a determinat sa va inregistrati in Alfa Club?

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2006, 13:02 

1) SUper-Tare
2) Super-Smecher
3) nu, Super-Forum
4) Super-Masina.
:)
Cam cand preconizati ca va fi difuzata emisiunea aceasta?

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2006, 13:23 

Car: o cisterna
Allex Quote:
Cam cand preconizati ca va fi difuzata emisiunea aceasta?
claudiu78 Quote:
In emisia de sambata 2 decembrie, la rubrica Forum
Parca s-a mai dicutat despre asa ceva nu de mult,este o oportunitate pentru informarea unui public mai larg despre existenta forumului.Daca te intereseaza strict raspunsurile la intrebari,raspund si eu mai jos,dar nu stiu in ce masura va ajuta asta in prezentarea din cadrul emisiunii.Recomandarea mea este sa iei legatura cu alexmirica sau alfa33,daca nu au luat ei deja legatura cu tine,sunt cei mai masura sa reprezinte comunitatea noastra(ok baieti,nu ma injurati acum ca v-am nominalizat fara sa va cer parerea :oops: )

1.-Este un loc de discutii virtuale in cere toti cei care au interes pentru masinile italiene si in special Alfa Romeo se pot intalni pentru a discuta orice aspect al experientei de a conduce si a avea o masina mai deosebita prin stil,istorie si performante de orice altceva ce exista la ora actuala pe piata auto.
2.-"Don adminul" nostru e un om deosebit,as putea spune un adevarat alfist care pune mai presus de interesul personal scopul de a crea primul club serios Alfa Romeo din tara.
3.-Intotdeauna este loc de mai bine!Cu toate astea,inceputul este promitator,planuri pentru viitorul clubului sau lucruri care trebuiesc facute pentru inbunatatirea forumului si a accesului la informatii sunt aspecte care ne preocupa pe toti,in speciali pe moderatori/admin.
4.-Ideea ca intr-o comunitate care imi impartaseste preferintele/gusturile/atitudinea as avea de aflat multe lucruri care imi pot fi folositoare,si ca la randul meu pot contribui si eu cu particica mea si ii pot ajuta si eu pe altii.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Last edited by marius on 25 Nov 2006, 13:39, edited 2 times in total.

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2006, 13:26 

Car: 159-Brera-Spider916
pai din moment ce suntem pe aici in permanenta o parere mai mult decat buna nu?

aaaaaaaaa ,Mirica? sincer,cateodata te face sa te gandesti ca mai rar gasesti oameni ca el in ziua de azi,primul care te ajuta cum poate,si gata ca multa lauda strica

cand avem le facem la sectiunea dedicata imbunatatirii forumului,recomand citirea topicului

hm, aici e cam ciudata intrebarea,in Romania zilelor noastre cand invatam cu totii sa comunicam si sa impartasim pasiuni,cazul; de fata ALFA ROMEO mi se pare anormal daca nu ne am inscrie pe un astfel de forum. oricum poti verifica deosebitul interes aratat de AUTOITALIA fata de noi alfistii,respectiv tratatul cu dosul si crasa indiferenta :evil: . eu personal m am inscris la un newsletter pe alfaromeo.ro.....acu vreo 2 ani...si am primit fix 0 mesaje de la ei :roll: , deci ca sa rezum....nu poti fi alfist cu adevarat fara sa fi aici intre prieteni

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2006, 15:39 

1. Despre acest forum am chiar o convingere (nu doar o parere) : SUPER TARE.
Imbina perfect placutul cu utilul.

2. Adminul ? :D
Dpdv profesional, nimic de reprosat. In rest, tot respectul cuvenit unui om de caracter.

3. Propunerile/sugestiile le facem la sectiunea alocata acestora, daca este cazul.

4. Inregistrarea mea in Alfaclub a fost facuta in vederea largirii bagajului propriu de cunostinte despre Alfa Romeo (in special) si domeniul auto (in general).

Un alt aspect important il constituie cel social, relatiile de prietenie ce se leaga intre membrii acestei comunitati si la care tind sa-mi aduc un aport considerabil.

Alfaclub rulz :wink: ! :up:

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2006, 15:54 

Salut Claudiu,

In primul rand sa iti spunem "Bine ai venit" pe forumul nostru si faptul ca prezenta ta aici si interesul aratat de Autoforum ne bucura si ne onoreaza, fiind un mod prin care lumea sa afle ca existe o comunitate Alfa Romeo in Romania si de ce nu, pe viitor, aceasta comunitate sa capete cat mai multi "virusati" :)
Acum, privitor la intrebarile tale, sa incercam sa sintetizam un pic:

1. Eu zic ca acest forum este poate singura varianta in Romania ca iubitorii si pasionatii Alfa Romeo sa fie la un loc, sa isi exprime sentimentele fata de aceasta marca, sa poata primi sfaturi utile si solutii la problemele lor si nu in ultimul rand sa se ajute intre ei, pentru ca noua ne place sa spunem ca avem aici nu un simpu forum, ci o COMUNITATE foarte unita.
Eu cred ca daca am face un sondaj aici pe forum cu aceasta intrebare, raspunsurile ar fi foarte elocvente si ar arata exact ceea ce cred oamenii despre acest forum.

2. Alex este un tip deosebit, este cel care a facut si face in continuare multe sacrificii pentru a pune pe pe picioare aceasta comunitate, fiind fondatorul si parintele spiritual al forumului :plecaciune:
Tot el este cel care atunci cand cineva are o problema sau are nevoie de un sfat, este primul care sare in ajutor. Este un baiat extraordinar.

3. Asa cum spunea si Marius mai sus, mereu exista loc de mai bine. Iar Gabi spunea foarte bine: avem o sectiune speciala cu Sugestii si Imbunatatiri, unde se fac diferite propuneri si se discuta. Asemenea lucruri se mai discuta si la intalnirile membrilor.

4. Fiecare dintre noi a auzit de AlfaClub in diferite moduri, unii pe Internet, unii prin recomandari/informari, unii au primit invitatii in club in mod direct (in trafic de exemplu), altii s-au trezit cu ele pe la masina intrebandu-se ce-o mai fii si hartiuta aia de sub stergator :)
Probabil insa ca sentimentele fata de aceste masini, faptul ca in Romania nu exista asa ceva pana acum 1 an si ceva, interesul pentru a fi bine informat si a primi sfaturi utile, etc...au facut ca lumea sa adere la acest forum.
Un lucru care este insa extrem de important este faptul ca oamenii odata veniti in Club, au simtit si au vazut ca aici nu sunt doar membri pe un forum de pe Internet, ci sunt parte integranta a unei adevarate comunitati unde pot avea prieteni de nadejde.

Multumim pentru interesul acordat.

Post subject:
PostPosted: 26 Nov 2006, 18:36 

1.Am o parere buna despre forumul Alfaclub.
2.Alex Mirica este un om foarte de treaba, foarte saritor si un foarte bun cunoscator la capitolul mecanica Alfa Romeo si nu numai.A fost in stare sa puna diagnosticul corect in cazul masinii mele doar dupa descrierile pe care le-am facut (fara sa vada masina deloc), chestie pe care mai multi mecanici care au studiat masina in amanunt nu au fost in stare.
3.Nu am nici un fel de sugestii de facut, dar intradevar este un pic de loc de mai bine.
4.Sunt posesor de Alfa, admirator de Alfa....ideea de comunitate care impartaseste aceeasi pasiune pentru Alfa Romeo.

Post subject:
PostPosted: 26 Nov 2006, 18:40 

Car: 115/960
Nu o sa reiau lucruri pe care le-au punctat si altii inaintea mea, nici nu o sa raspund punctual la intrebari, vreau doar sa va impartasesc lucrul esential dupa mine la aceasta comunitate. Bineinteles ca totul pleaca din jurul masinilor, o pasiune comuna, Alfa Romeo, dar ceea ce am intalnit aici in primul rand, pe langa locul de refugiu atunci cand am avut o problema legata de masina, pe langa coltul de lauda atunci cand m-am simtit mandru de masinuta mea, pe langa un loc de relaxare si de descretit fruntile atunci cand poate eram un pic suparat, am intalnit aici in primul rand oameni, niste oameni speciali, alaturi de care imi face oricand placere sa imi petrec o duminica dupa-amiaza (intalnirile saptamanale) sau o seara din saptamana (intalnirile ocazionale), o saptamana de vacanta (remember Bran), sau un weekend (remember Sinaia).

Cred ca o imagine destul de interesanta o sa iti faci accesand urmatoarele linkuri:
Impresii despre marea intalnire nationala Bran 2006
AlfaClub trailer - Bran 2006

Deasemeni, daca doresti iti pot pune oricand la dispozitie materiale video despre ce inseamna clubul nostru, in cazul in care te hotarasti sa faci si un mic montaj.

PostPosted: 27 Nov 2006, 10:52 

Car: Giulia Competizione
claudiu78 Quote:
Salutare,

Sunt producatorul emisiunii Autoforum de pe Prima TV. In emisia de sambata 2 decembrie, la rubrica Forum, vom prezenta forumul vostru. Pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru. In functie de timp, chef si/sau inspiratie, va rog sa raspundeti aici sau aici, la urmatoarele intrebari:

=========================================

1. Este un forum foarte util pt cei pasionati de Alfa Romeo. Le da acestora sansa ca sa comunice intre ei, sa schimbe parareri, opinii, sfaturi si deasemenea sa se cunoasca mai bine (sa se stabileasca intalniri, etc.).

2. Se poate spune ca administratorul forumul este chiar sufletul (sau as putea sa spun "motorul" :) ) acestui club. Fara el noi, alfisti, am fi asteptat mult si bine pana sa avem un site al nostru. Este un alfist adevarat inclusiv prin faptul ca sare imediat in ajutorul celorlalti alfisti care mai au probleme cu alfele lor. Deasemenea, in general, el da tonul si la distractii. Deci e alaturi de noi si la bine si la rau :) .

3. Este un forum foarte flexibil, in generale regulile impuse pe acest forum sunt respectate, deci deocamdata nu are rost sa stricam aceasta armonie :) .

4. La fel ca si ceilalti, am fost "infectat" cu virusul numit Alfa Romeo :) .

Post subject:
PostPosted: 27 Nov 2006, 11:24 

1.Cel mai bun la aceasta ora!
2.Foarte buna!
3.Desi unii spun ca ar fi loc de mai bine ,eu cred ca putine forumuri sunt ca cesta la fel de unite , parerea mea...si aici ma refer strict la relatiile creeate intre membrii clubului.
4.Alfistii nu pot sta despartiti, iar Clubul asta e cea dea doua lor casa.

Post subject:
PostPosted: 27 Nov 2006, 15:27 

Hai sa dau si eu din taste pe aici :D

1. Forumul este unul din cele mai complete surse de informatii despre alfa romeo din tot ce exista in romania. As putea spune ca este chiar unul din cele mai bune forum-uri de club din mediul virtual mioritic.

2. De MIRICA? Ce sa zic. Se holbeaza la mine chiar acum pt ca sunt la el acasa si scriu de la compu` lui :D Mare om, mare caracter :D Acum pe bune, un prieten adevarat. Nu numai pentru mine, un prieten pentru toti alfistii.

3. Sugestii....hmm... pai sugestiile deja se materializeaza asa ca trebuie sa caut altele dupa ce le bagam pe cele noi :D

4. Cam in urma cu vreo 3 ani incercam sa fac si eu acelasi lucru. Adica ce a reusit intre timp Mirica. Acest forum. Primele discutii erau pe un forum de pe Neogen insa oamenii de acolo comunicau destul de greu. Intre timp am gasit AlfaClub.ro , aproape pe la inceputuri si de atunci am ramas intzepenit pe aici. Determinarea? Pai Virusul Alfa si nevoia de a cauta alti oameni care sufera de sindrom. Daca tot suntem atat de "fraieri" ca nu conducem VW passat 1,9 TDI macar sa ne "consolam" cu cele mai dezastroase masini dupa mintea romanului. Poate pentru altii parem nebuni insa traim intr-o nebunie plina de fericire si satisfactii

Cam asta

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

PostPosted: 28 Nov 2006, 14:07 

claudiu78 Quote:
Salutare,

Trebuia sa scriu si eu aici...

1.Deci nu prea ma intereseaza..grafic vorbind forumul...ideea e ce se afla(alfa :D) pe el...iar de aici am invatat despre Alfaul meu efectiv cam tot..de la elemente cu defect ridicat pana la intretinere si tot felul de chichitze care le are aceasta mashinutza cu o personalitate aparte(uneori dubla sau chiar tripla cum zicea Ciprian legat de mashina lui:)))..si nu in ultimul rand oameni care mi-au devenit prieteni si care-mi sunt dragi foarte mult...sper ca si eu lor :D!

2.Mirica...un sofer (am curajul sa o spun) ..fara firca fara somn!!!...si un om foarte altruist..saritor de fiecare data..el pana la urma e motorul clubului ca doar el a pus bazele lui...cine stie daca nu era el acum ne vedeam pe strada zi siceam doar...AAA uite altul care are mashina ca a mea si doar atat:)!!!

3.sa-mi schimb si eu avatarul asta :(

4.La mine a fost cand in 2000 am mers cu un 156...si mi-a placut enorm era un prieten italian de-al tatalui meu..si a culminat cand am condus in 2002 un 147 :) care mi-a placut la fel...si intr-un final mi-am luat si eu unul.:D..bine eu imi doaream mai de mult dar abia acum am putut sa mi-l iau...motivul esential..nu aveam banii sa pot sa-mi iau unul..:)!

"It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt...so I Am so Clever That Sometimes I Don't Understand a Single Word of What I Am Saying"

Post subject:
PostPosted: 29 Nov 2006, 23:10 

Fratilor am si eu o rugaminte:daca ar putea cineva sa inregistreze emisiunea (de fapt parte referitoare la forum e importanta) si apoi sa o incarce pe youtube sau undeva...ar avea eterna mea recunostinta! :)

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2006, 03:20 

Car: 156 - The Red Hawk
O sa am grija de asta, relax! Ba mai mult, va fi pe serverul forumului! :D

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2006, 04:11 

Super!Mersi frumos.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2006, 01:52 

Pt domnul claudiu78

http://forum.alfaclub.ro/viewtopic.php?t=1269

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2006, 12:56 

Pentru cine nu stie emisiunea este sambata la ora 10 AM

Post subject:
PostPosted: 02 Dec 2006, 00:44 

Car: 156 - The Red Hawk
Si am sa va rog sa scrieti parerile despre emisiune IN CONTINUARE, in forma asta:
1) ce parere aveti despre emisiune? Ce ati schimba la ea?
2) ce parere aveti despre emisiunea cu AlfaClub? Cum vi s-au parut comentariile?
3) ce va trece prin cap.

Am sa va rog sa nu va sfiiti, fiti cat se poate de critici, impartiali! Este important! Nu se supara nimeni daca ma criticati pe mine sau clubul! Asa ne perfectionam! Multumesc!

Pentru cei care au ratat emisiunea, puteti sa vedeti inregistrarea AICI.

Later edit: am remarcat ca in emisiune s-a strecurat o greseala, cand vorbea Razvan scria jos "Alex Mirica - membru fondator AlfaClub" :shock:

Post subject:
PostPosted: 02 Dec 2006, 12:35 

Si fuse si emisiunea.. :D
Daca am fost citat, ma pot declara vedeta, star , VIP ceva? :oops: :dance: :haha:
1. Pai despre emisiune nu ma pronunt deocamdata, dat fiind ca am urmarit-o destul de rar :oops: , dar azi de exemplu mi-a placut, a fost chiar ok. :peace:
2. Cum spuneam, emisiunea a fost OK, mai ales partea cu AlfaClub normal :twisted: . Mi-a placut si prezentarea cu Subaru, dar aici as fi dorit mai multe detalii tehnice despre masina: performante, consum, costuri achizitie, etc...Legacy e unul din cele 2 Subaru care mie personal imi plac, alaturi de Forester (ca e tanculet :D ).
3. Va sa zica, asta a lu' Mirica si asta a lu' 33 sunt vedete pe la televizor da?! Deci dastia imi sunteti...bineee.... :scratch:
:D

Post subject:
PostPosted: 04 Dec 2006, 13:20 

Da, sa mai adaugam ca domnu Admin a comiso un pic in timpul emisiunii, declarand ca intalnirea este la Academia Militara in loc de Piata Constitutiei :asskick: . Sau poate ati schimbat voi locul oficial si nu stiu si eu... :roll:

Post subject:
PostPosted: 04 Dec 2006, 13:23 

pai nu a comis nimic rau, ca de cele mai multe ori tot la academie se face intalnirea. in piata de multe ori e ocupat asa ca mai des am fost la academie. Cel putin de cate ori am fost eu

Post subject:
PostPosted: 04 Dec 2006, 13:24 

Car: 159-Brera-Spider916
pai da tupac s a renuntat la piata ca era mai tot timpul inchisa

Post subject:
PostPosted: 04 Dec 2006, 13:27 

Mai cristi,i-ai dat degeaba :asskick: d.lui Admin, pentru ca este nevinovat.
Da, s-a schimbat locul de intalnire, de la P-at Constitutiei la Academie, pentru ca mai tot timpul in Piata erau fel de fel de evenimente.
Te asteptam cat mai curand la intalniri. :wink:

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 04 Dec 2006, 13:53 

S-a renuntat, adica stiti voi, ca eu de exemlu nu stiam. Domn Admin nu s-a sinchisit (si nici vreunul din voi de altfel) sa puna si pe site acest update :(
Eu cred ca era mai bine in Piata, nu e mereu ocupata, dar ma rog..e doar parerea mea... :?

Post subject: loc intalnire
PostPosted: 04 Dec 2006, 17:22 

1. sa nu fie cu suparare , dar asta mi-a sarit si mie in ochi la emisiune ! ( adica ii dau dreptate lui Tupac ) ! Ma lupt de ceva timp sa mai ajung la o intalnire a clubului (din mai multe motive ) ! Dar nu stiam ca trebuie sa ajung la Academie si nu in fata la Casa Mare !

2. chiar trebuia sa fie ceva material audio-video din galeria clubului si nu numai de la "ei"

In rest....numai de bine ...

Post new topic  Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+03:00