It is currently 31 Jan 2025, 20:43

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: new owner; new questions
PostPosted: 24 Nov 2006, 22:10 

salutare domnilor! un nou posesor alfa. am achizitionat o 156 1.9 jtd, 81 kw.
masina e adusa de afara; nu pot spune ca am reala incredere in km indicati. s-ar presupune ca are 100.000, fabricatie 2001.
una peste alta, vreau sa schimb uleiul, distributia si eventual filtrele. de aceea va rog sa imi dati si mie solutii ptr surse de achizitie, ceva service-uri de incredere si cu preturi decente (bucuresti); de asemenea care credeti ca ar fi cel mai indicat ulei ptr conditiile ce vor veni (iarna)...cum e primul diesel ce-mi intra in posesie, ce surse de alimentare indicati?
si inca ceva: abia dupa ce am cumparat-o am observat un proiector ce are geamul spart. pe unde as putea gasi unul?
la ce probleme ar trebui sa ma astept la acest tip de masina?
oricum, sunt teribil de incantat; e cea mai sexy masina ever!

Post subject:
PostPosted: 24 Nov 2006, 22:56 

sal dude. first, pune poze, este o cerinta imperativa ;)
second ... eu am tot 156 jtd doar ca e sw si ceva mai noua; ce pot sa-ti recomand este sa folosesti motorina efix de la rompetrol...am observat o scadere la consum iar motorul merge bine...trage bine. distributia trebuie s`o schimbi neaparat...asta daca nu e schimbata de curand, avand dovezi relevante ...nu pe vorbe. cat despre probleme...eu unul pana acum am avut doar cu suspensia...in sensul ca dupa ce am calarit`o pe drumuri fantastic de proste a trebuit sa schimb un pivot...o bascula....etc...dar daca mergi usor cu ea fara sa o iei drept vreun patrol atunci treburile ar trebui sa fie ok.
aaa...si inca ceva...intretine`o ca pe cea mai frumoasa femeie din viata ta...ca deh...stii cum e ... ;)
ps: vorbeste cu nea adminu` aka mirica pt ulei...filtre..etc...eu de la el le`am luat pana acum.

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2006, 06:07 

Car: 159-Brera-Spider916
nene s o stapanesti mai mult decat sanatos, si nu uita,ulei ?da l afara si baga u altul.distributie ca e mai ieftina decat trei refaceri de motor,lichide in rest+furtune si electrica de verificat,dupa care veiu dormi bine noaptea :D

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2006, 10:16 

Car: o cisterna
Bine ai venit pe forum stefan156! Asa cum ti s-a raspuns deja,noi ne cumparam piesele "in casa" :wink: Ia legatura cu adminul (alexmirica) cu toata incedrerea.In privinta combustibilului, te poti informa despre ce cred alti alfisti despre subiect aici ,apoi poti eventual vota si tu aici in functie de experienta ta personala.
Te aspeptam si cu ceva poze,arata-ne si noua de ce e cea mai sexi masina pe care ai condus-o ! :D
Totusi,de ce nu ai incredere in kilometrajul afisat?E putin itr-adevar pentru un diesel din '01,dar ce alteceva te face sa crezi lucrul asta?Starea generala a masinii,uzura din interior?

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00