Salut Claudiu,
In primul rand sa iti spunem "Bine ai venit" pe forumul nostru si faptul ca prezenta ta aici si interesul aratat de Autoforum ne bucura si ne onoreaza, fiind un mod prin care lumea sa afle ca existe o comunitate Alfa Romeo in Romania si de ce nu, pe viitor, aceasta comunitate sa capete cat mai multi "virusati"
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Acum, privitor la intrebarile tale, sa incercam sa sintetizam un pic:
1. Eu zic ca acest forum este poate singura varianta in Romania ca iubitorii si pasionatii Alfa Romeo sa fie la un loc, sa isi exprime sentimentele fata de aceasta marca, sa poata primi sfaturi utile si solutii la problemele lor si nu in ultimul rand sa se ajute intre ei, pentru ca noua ne place sa spunem ca avem aici nu un simpu forum, ci o COMUNITATE foarte unita.
Eu cred ca daca am face un sondaj aici pe forum cu aceasta intrebare, raspunsurile ar fi foarte elocvente si ar arata exact ceea ce cred oamenii despre acest forum.
2. Alex este un tip deosebit, este cel care a facut si face in continuare multe sacrificii pentru a pune pe pe picioare aceasta comunitate, fiind fondatorul si parintele spiritual al forumului
Tot el este cel care atunci cand cineva are o problema sau are nevoie de un sfat, este primul care sare in ajutor. Este un baiat extraordinar.
3. Asa cum spunea si Marius mai sus, mereu exista loc de mai bine. Iar Gabi spunea foarte bine: avem o sectiune speciala cu Sugestii si Imbunatatiri, unde se fac diferite propuneri si se discuta. Asemenea lucruri se mai discuta si la intalnirile membrilor.
4. Fiecare dintre noi a auzit de AlfaClub in diferite moduri, unii pe Internet, unii prin recomandari/informari, unii au primit invitatii in club in mod direct (in trafic de exemplu), altii s-au trezit cu ele pe la masina intrebandu-se ce-o mai fii si hartiuta aia de sub stergator
Probabil insa ca sentimentele fata de aceste masini, faptul ca in Romania nu exista asa ceva pana acum 1 an si ceva, interesul pentru a fi bine informat si a primi sfaturi utile, etc...au facut ca lumea sa adere la acest forum.
Un lucru care este insa extrem de important este faptul ca oamenii odata veniti in Club, au simtit si au vazut ca aici nu sunt doar membri pe un forum de pe Internet, ci sunt parte integranta a unei adevarate comunitati unde pot avea prieteni de nadejde.
Multumim pentru interesul acordat.