Mr.D Quote:
Sper sa apreciezi sinceritatea mea cand iti spun ca masina ta e urata
Apreciez sinceritatea acolo unde e cazul, (iar tu nu esti femeia mea), deci tu in contextul asta esti doar mitocan!
Pardon ... nu ca as astepta laude, insa problema e de gusturi, care in normal nu se dicuta, cu atat mai putin cand e vorba de masini. Da, ai dreptate, Alfa e mai tare ca design. ATAT!
Aici unde stau eu, spre deosebire de locul unde stai tu, oamenii sunt orientati catre mai putin costisitor, mai eficient, catre practic si util, nu catre epatare, catre etalare si grandomanie. Nu ca ar fi Alfa o masina cu care sa epatezi in mod deosebit!
Desi trebuie sa spun ca am vazut zilel trecute o Alfa pe care nu o stiu deloc deloc, nou nouta masina, care sucea capul tuturor trecatorilor!
Deci ti-am acordat suficienta atentie, da? Ok, mergem mai departe atunci!
Impozitul meu e infinit mai ieftin decat ar fi fost la un 2,4 jtd, sunt incepator, asa cum scriam intr-un post anterior, deci am voie sa palesc o masina mai putin scumpa (chiar daca e
mai urata ) Pana una alta, am 10.000 km facuti cu Honda si nu am avut absolut nici o problema cu masina. Are 97.000km acum, si merge ca un ceas alvetian. Sunt curios care ar fi fost costurile de intretinere ale unei Alfa in conditiile astea. De fapt nu sunt!
Am mai umblat la consumabile (anvelope de vara noi, ulei nou) dar tehnic masina este absolut impecabila. Dupa ce am postat aici ultima data, am plecat cu masina in concediu in Danemarca, 4500 in 10 zile. In afara de benzina si lichid de spalat parbrizul nu am bagat nici un cent in masina. Sunt extrem de multumit de alegerea facuta, si cu speranta ca nu se va simti nimeni ofensat, marturisesc ca intr.un fel sunt happy ca nu am ales Alfa, care trecand dincolo de bariera financiara nu sunt stiu cum s-ar fi comportat in acest timp, la acest numar de kilometri. Si spun asta dupa ce coborand pe autostrada A7, de la Hamburg catre Würzburg, la peste 60°C temperatura la nivelul astfaltului, am intalnit cel putin 10 masini oprite pe banda de avarie din cauza incapacitatii de racire a motorului: intre ele 3 Alfa (156, 159 si un Spider modelul vechi)
@DanD, sunt perfect de acord cu tine! Alfa e o alegere ok atunci cand o iei de noua, ca de fapt aproape tot ce e fabricat de italieni, cunosc si am simtit asta conducand Ducati
DanielSan Quote:
Da, e modelul facelifted, 96-00.
De fapt e modelul '98 - '00 preface lift!