yookee Quote:
Alexandrus Quote:
Nu te-ai obosit sa ma combati dar ai vrut inca un post in care sa ne spui cita valoare ai tu ca fotograf, si, evident, sa ne spui ca nu conteaza parerea mea(sau a altora) deci nu te obosesti sa ma combati. E la nivelul "cine zice ala e" strategia asta a ta, dar eu o apreciez tocmai pentru valoarea infantil-comica.
Daca nu te oboseai sa ma combati faceai cum fac eu cu Andrei, care nu stie sa scrie corect in limba materna dar ma trage de sireturi, si anume ignor si merg mai departe.
Razi pina te prapadesti(apropos de ras, ai putea incerca sa pozezi doar in artista, nu si in mare doamna ca nu te califica nici atitudinea nici vocabularul plin de termeni, incorect scrisi de altfel, al caror inteles nu il cunosti, folositi intr-un mod foarte pseudo-artistic), ramai cu falcile blocate, whatever does the trick for you, insa continua, te rog, sa ne spui cita arta faci tu, cum noi, muritorii de rand, nu putem macar cuprinde cu mintea noastra ingusta toata ... maretia ta. Pentru mine e deja-vu atitudinea asta, am trecut peste asa ceva de la o varsta frageda, am mai intalnit exemplare ca tine, mai ales perioada mea de "pregatire artistica", suntem cativa care ne amuzam, insa marea majoritatea oricum merge pe principiul "crede si nu cerceta".
Dar apropos, eu am spus doar ca nu mi se pare nimic original si nu ma impresioneaza pozele, nu am spus ca nu sunt artistice, pentru ca pina la urma Dali picta cu fecale(trecem peste ce anume picta), Picasso a fost mai putin apreciat pentru munca din perioada timpurie si mai apreciat pentru ... ce-o fi vrut el sa faca mai tarziu, si exemplele pot continua.
chill smarty-pants
ps: cu greselile gramaticale, plz spune-mi unde simti tu ca nu am scris corect, pt ca daca e sa ma iau dupa simtamintele tale as putea sa ma fi nascut vorbitoare nativa de hindi si tot atatea argumente ai fi putut aduce... ca sa nu spun ca in postul citat mai sus deja vad vreo cateva astfel de rateuri
ori folosim cu rigoare limba romana asa cum se folosea inainte de toate revizuirile din ultimii ani daca avem o varsta inaintata si nu ne mai putem adapta, ori nu, dar nu facem un mix
ca sa nu forbesc fara mine, am cautat cuvantul apropos in dex:
Cuvântul «apropos» nu a fost găsit, dar am găsit următoarele cuvinte apropiate:
apropo | apropou
http://dexonline.ro/definitie/apropos" onclick="window.open(this.href);return false;
nu se pune virgula inainte de "si" in nicio situatie
samd
Ia frumusel tastatura si cauta pe google. Academia Romana, deasupra careia, cu toata arta matale, nu te poti auto-instaura, a decis ca e acceptata scrierea cu î din i cat si cu â din a. Cred ca pe motivul asta jumatate din semi-analfabetii forumului mi-au sarit in cap, fara a avea cea mai vaga idee de unde vine acel î.
Ca sa te lamuresti si tu, ca deh, mura in gura e mai buna decat o mica sesiune de auto-educare, poftim :
http://www.pruteanu.ro/103deceidini.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu stiu insa la ce mix te referi tu, de obicei folosesc doar î din i, exceptie fac, uneori, cazurile in care cuvintul ar putea fi confundat cu altul, atita vreme cit nu folosesc diacritice.
Iinainte de "si" se pune virgula in anumite situatii. Nu ma astept sa te documentezi si nici nu mai stau sa te educ.
Iar data viitoare promit sa scriu fie "apropo" fie "Ã propos", ca sa nu mai fie lezata artista din tine.
Din pacate, in continuare iti scapa complet si ireversibil ideea de baza. Si anume ca fitele de artista si aerul de mare vedeta, auto intitulata, nu sunt pe placul nimanui(in afara posesorului/emitentului, evident). Atita vreme cat ai postat pozele pe un forum public, orice membru al forumului iti poate aprecia sau desconsidera munca(arta, cum vrei tu) dupa bunul/raul plac. Nu te intereseaza parerile, ori le ignori, ori iti poti tine pozele pentru colectia domniei tale sau pentru cercurile de aplaudaci.
Ti-as sugera sa postezi in continuare daca te poti abtine de la a te isteriza si a arunca cu dispret peste toti cei ce nu iti apreciaza munca, dar cred ca ego-ul tau e prea supra-dezvoltat pentru asa ceva.
PS. E de un penibil amuzant discutia despre poza asta pe facebook(atentie, doamnelor si domnilor, facebook). Cel putin pentru noi, astia, nobody care respiram si atit.