Salut !!! Ma numensc Vaduva Claudiu, sunt membru AlfaClub de prin 2007-2008. Sunt din Neptun (CT), dar momentan sunt in Italia (munca). Ceea ce cred eu ca pot face pentru asociatia AlfaClub si pentru asociatii sai suna cam asa:
1. Pot procura orice piesa motor/caroserie originala si/sau aftermarket cu o reducere de peste 20/25% in functie de cantitate/pret
2. Pot procura orice piesa motor/caroserie second hand si/sau reconditionata (ceea ce se poate reconditiona)
3. Pot face rost de parti electronice noi/second hand (cele second hand as putea sa le iau gratis, deoarece la 300m de unde locuiesc este un centru de dezmembrari auto si pot intra in incinta centrului si pot desface/dezmembra parti mici (bagate in buzunar/furate
, nu se vad) dar cele vizibile trebuiesc platite .
4. Iar pentru masinile mai vechi sau cele de epoca nu este o problema pentru ca pot procura si pentru acele tipuri
Nu ma refer doar la marca Alfa-Romeo ci la toate marcile care fac parte din grupul Fiat.
Doar Fiat pentru ca sunt un mare fan al marcii Alfa-Romeo !! Daca pot face ceva o fac din pasiune nu pentru bani !!
Citesc foarte mult forumul dar nu prea postez (stau mai mult in umbra) si am vazut ca foarte multa lume are nevoie de piese ceea ce m-am gandit ca este ceva necesar.
Mai pot face rost si de Manuale de intretinere sau Manuale educative pentru partile motoarelor sau ale caroseriei si cele electrice !!!
O zi buna !!! Cu stima si respect Vaduva Claudiu !!
Astept un raspuns sau sa deschidem un subiect despre acest lucru !!