It is currently 16 Nov 2024, 10:26

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Reglare distributie
PostPosted: 19 Jul 2010, 21:59 

Salut am si eu nevoie de un sfat ,de ceva timp am schimbat variatorul pe atunci nu prea ma pricepeam deloc si nici acum idea este ca atunci cand am schimbat variatorul mecanicu nu avut cale si a pus-o dupa ureche . Dupa un timp am pus cale dar omu nu se pricepea . Simptomele sunt ca ralanti-ul sta la 900 cand dau drumul la aer face ca toate visele oscileaza vibreaza .Ce fac ?Cu stima.

Post subject: Re: Reglare distributie
PostPosted: 19 Jul 2010, 22:17 

Car: Alfa Romeo GT BL
Pai cel mai corect ar fi sa te duci sa o pui cum trebuie. Nu inteleg de ce te-ai riscat atat de mult mergand la cineva care nu se pricepe. Eu mi-am repus-o la punct la reprezentanta ptr ca n-o pusesem cu cale, cu toate ca era reglata bine. Acolo a pus-o cu comparametru si a intins si cureaua de la axele cu came, deoarece era cam larga si putea sa-mi sara. Manopera a fost 300 de lei, dar macar dorm linistit.

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

Post subject: Re: Reglare distributie
PostPosted: 20 Jul 2010, 00:24 

marius_alf Quote:
Salut am si eu nevoie de un sfat ,de ceva timp am schimbat variatorul pe atunci nu prea ma pricepeam deloc si nici acum idea este ca atunci cand am schimbat variatorul mecanicu nu avut cale si a pus-o dupa ureche . Dupa un timp am pus cale dar omu nu se pricepea . Simptomele sunt ca ralanti-ul sta la 900 cand dau drumul la aer face ca toate visele oscileaza vibreaza .Ce fac ?Cu stima.
Sfatul 1. incerca un scris o idee mai ordonat, coerent si cu punctuatia de rigoare. Eventual spatiu dupa fiecare punct si fiecare virgula. Sa pricepem si noi ce vrei sa spui, nu sa ghicim.
Sfatul 2. fa un mic search pe forum si vei afla ca e un mecanic foarte priceput pe partea de distributii in Stefanesti, parca. Fa-i o vizita, e ieftin.

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+03:00