It is currently 13 Feb 2025, 09:17

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next
Author Message
PostPosted: 10 Jul 2010, 14:25 

Car: Vespa
singur in masina , fara bagaje , fara aer conditionat , fara depasiri din scurt doar d`alea gen TIR , sa nu o turezi , sa stai in plasa celor din fata ta ... asa poate ai sanse dar ai de gand sa pleci avand in rezervor benzina calculata la un consum de 7 ? macar ia o sticla de 2 L cu benzina la tine sa ai in caz de ceva ....

PostPosted: 10 Jul 2010, 14:34 

Car: Alfa Romeo GT BL
Eu cred ca poti scoate 7%. Am reusit cu a mea, care e 2.0 :D, in regim de autostrada. Ca sa nu prea ai ce depasi, poti pleca noaptea. De obicei 90 e viteza de consum. Drum bun!

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

PostPosted: 10 Jul 2010, 22:13 

mugurel Quote:
singur in masina , fara bagaje , fara aer conditionat , fara depasiri din scurt doar d`alea gen TIR , sa nu o turezi , sa stai in plasa celor din fata ta ... asa poate ai sanse dar ai de gand sa pleci avand in rezervor benzina calculata la un consum de 7 ? macar ia o sticla de 2 L cu benzina la tine sa ai in caz de ceva ....
Nu ma duc avand benzina calculata, dar vreau sa scot un consum cat mai mic, de asta am si intrebat.

PostPosted: 15 Jul 2010, 23:12 

Salut.

Cam care ar fi problema, atunci cand alternatorul incarca prea tare si strica bateria(o fierbe, da pe afara substanta, acidul acela) ?

Ar putea fi releul de reincarcare? Stiti cumva, e scump? E greu de schimbat? Vreau ceva detalii, pentru ca nu vreau sa ajung la reprezentanta iar.

Multumesc mult

PostPosted: 16 Jul 2010, 07:42 

la reprezentanta nu se complica nimeni sa iti repare alternatorul . ti-l schimba cu totul . si costa ``doar`` vreo 50 mil :)
cauta un centru de electrica auto si iti vor spune ei care e problema . te costa muuult mai putin .

PostPosted: 16 Jul 2010, 08:43 

mugurel Quote:
la reprezentanta nu se complica nimeni sa iti repare alternatorul . ti-l schimba cu totul . si costa ``doar`` vreo 50 mil :)
cauta un centru de electrica auto si iti vor spune ei care e problema . te costa muuult mai putin .
Pai, o duc la un centru de electrica auto, dar mie frica, ca nu o sa se pricepe sa il dea jos, si mie frica sa nu imi strice altceva pe acolo.

E complicat de dat jos?

PostPosted: 16 Jul 2010, 10:32 

asta a fost si problema mea ... eu am preferat sa il dau jos intr-un service si sa il duc in mana la electrica . in total m-a costat vreo 3 mil. dar fata de 46 cat mi-au cerut la AutoItalia pe unul nou .....
dar mai intai fa un drum la electrician sa iti spuna ce are si daca au piese de schimb . daca erai in Buc. stiam sa iti recomand unde sa mergi ....

PostPosted: 16 Jul 2010, 12:45 

Car: Alfa Romeo GT BL
Notman156 Quote:
E complicat de dat jos?
Ca sa-l dai jos mai usor, trebuie data galeria de admisie jos. Eu cel putin asa am vazut ca e cel mai simplu, el fiind pozitionat undeva in partea de jos. Si ca sa dai galeria de admisie jos, iti trebuie canal/elevator. Sunt cateva suruburi pe deasupra si cateva chiar sub galerie, care prind suportul galeriei si sunt destul de dificil de accesat, dar nu imposibil. Probabil trebuie dat scutul jos pentru un acces mai facil.

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

PostPosted: 18 Jul 2010, 00:06 

Salut, din nou!

Sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva, de ceva timp, de cateva zile, in bord mi se aprinde ABS si semnul de la frana de mana, mi se aprind asa din senin, se sting imediat, se aprinde iar, se stinge imediat, si tot asa, aproape incontinuu. Pe deasupra acestui lucru, atunci cand se aprinde, se reseteaza si casetofonu, adica, daca ascult muzica, atunci cand se aprinde, casetofonul se inchide si deschide singur, incontinuu, de cate ori se aprinde beculetele.

Am vorbit cu cineva si mi-a spus ca ar fi un senzor, care nu ii convine ceva, si ca ar trebui sa ma duc sa o pun pe tester, sa vad exact ce senzor si ce nu ii convine.

Acum, cer parerea voastra, daca ati mai patit, cum ati rezolvat, ce a fost, cat a costat, orice detaliu.

Va multumesc.

( Cred ca v-am zapacit cu problemele mele :roll: )

PostPosted: 18 Jul 2010, 03:20 

De zapacit pe mine m-ai zapacit cu limbajul folosit, nu stiu daca sa plang sau sa rad. Relaxeaza-te si fa-ti ordine in idei ca sa fie totul coerent si acordurile facute cum trebuie.
Cat despre problema, ai un scurt undeva, sau un contact imperfect, daca era un senzor sau o mufa de ABS nu se stingea radio-ul.

PostPosted: 18 Jul 2010, 21:54 

Verifica mufele de pe borna plus a bateriei. Si eventual incarcarea pe baterie si starea bateriei.

PostPosted: 18 Jul 2010, 22:20 

Alexandrus Quote:
De zapacit pe mine m-ai zapacit cu limbajul folosit, nu stiu daca sa plang sau sa rad. Relaxeaza-te si fa-ti ordine in idei ca sa fie totul coerent si acordurile facute cum trebuie.
Cat despre problema, ai un scurt undeva, sau un contact imperfect, daca era un senzor sau o mufa de ABS nu se stingea radio-ul.
Deci, sincer chiar nu pot sa inteleg ce tot ai tu cu toata lumea de pe aici.
Chiar, am analizat din nou ce am scris si nu prea vad cu ce as putea sa te zapacesc, folosind limbajul acesta. Te deranjeaza ca am dat prea multe detalii? Poate le-am dat, pentru ca tu si ceilalti de pe forum sa intelege-ti totusi despre ce este vorba. Daca n-as fi dat destule detalii, iar nu iti convenea.

IRBabuin , de ce a putut sa imi dea un raspuns simplu si frumos, care m-a putut lamuri, fara sa zica ceva despre limbajul meu sau sa comenteze ?

PostPosted: 19 Jul 2010, 02:25 

Sa intelege-m cum se aprinde beculetele, huh ? Si tot nu stii cum de m-a zapacit limbajul. Sunt greseli minore comparativ cu ale altor exemplare de pe acest forum, insa sunt tot greseli si trebuiesc a fi corectate.
Iar faptul ca ti-am atras atentia face parte din charm-ul meu personal, sau din atributiile de moderator, sau din personalitatea mea maniaco-depresiva. o poti lua cum vrei tu, iar daca nu iti place, ghinion, insa ai putea lua critica drept constructiva si sa incerci a te corecta.

PS. Esti incapabil de a citi un raspuns formulat in mai mult de o fraza ? Pentru ca ti-am scris si o posibila cauza, foarte asemanatoare cu aia descrisa de IR.

PostPosted: 20 Jul 2010, 08:42 

"fratele" alexandrus nu iarta ..... bine face , limba natala trebuie scrisa si vorbita corect deoarece nu esti din "strainatate"

PostPosted: 20 Jul 2010, 08:44 

P.S. intelege-ti?? :bash: :peace: no ofence

PostPosted: 31 Aug 2010, 21:15 

Stiti cumva care ar fi problema daca nu mai merge bricheta? Siguranta nu este arsa. Mai este vreo siguranta inafara de cea de la panoul dintre volan si portiera?

Nu se aprinde nici inelul acela si nici ea nu functioneaza.

Iar becurile de la kilometraj si turometru stiti cum se schimba, pentru ca sau ars, iar unele sunt mai slabe?

Multumesc mult

PostPosted: 31 Aug 2010, 22:17 

Car: Alfa Romeo 156 1,6TS
Buna,
Am si eu o problema cu un 156 1,6 TS. Motorul imi scutura la relanti si am tot mers la mecanici si nimeni nu stie ce are. Am schimbat deja de 2 ori bujiile, curatat injectoare cu ultrasunete, tot felul de prostii si tot nu merge bine. Daca o accelerez, la turatii mai mari merge. Se uda bujiile si la 50 km mi-a consumat vreo 30 litri de benzina.
Un mecanic a zis ca poate fi computerul.
Daca stie cineva mecanic bun de Alfa in Cluj???
Va rog ajutati-ma!!!

Web: http://www.caminbatranicluj.ro

PostPosted: 31 Aug 2010, 23:04 

Notman156 Quote:
Stiti cumva care ar fi problema daca nu mai merge bricheta? Siguranta nu este arsa. Mai este vreo siguranta inafara de cea de la panoul dintre volan si portiera?

Iar becurile de la kilometraj si turometru stiti cum se schimba, pentru ca sau ars, iar unele sunt mai slabe?

Multumesc mult
Aceeasi problema am si eu ... bricheta nu merge si becurile de la kilometraj si turometru sunt slabe, si unele sunt arse.

Mersi

PostPosted: 01 Sep 2010, 03:03 

Notman156 Quote:

Multumesc mult
Sau ars sau s-au ars ?
Grea limba asta.

E greu sa desfaci scrumiera sa vezi daca sunt OK contactele, mufa ?
Iar becurile stim cum se schimba, cumperi unele bune, le scoti pe cele defecte si le inlocuiesti cu alea bune. Sau faci o vraja si se repara alea stricate.

PostPosted: 01 Sep 2010, 16:59 

MainEvent Quote:
Ai nişte becuri arse in spatele cadranelor. Desfaci uşor ceasurile cu totul, scoţi becurile arse şi cauţi la piese auto. Becurile se găsesc fără soclul din plastic, parcă sunt w1,2w.
Foloseşte funcţia search şi caută despre subiectul ăsta că s-a mai discutat cum se schimbă, e foarte simplu şi parcă era şi un link cu poze.
Salut!
Cat despre bricheta ... am observat ca totusi functioneaza, degetul meu mare stie :shithappens:

PostPosted: 02 Sep 2010, 00:27 

Weedkid Quote:
MainEvent Quote:
Ai nişte becuri arse in spatele cadranelor. Desfaci uşor ceasurile cu totul, scoţi becurile arse şi cauţi la piese auto. Becurile se găsesc fără soclul din plastic, parcă sunt w1,2w.
Foloseşte funcţia search şi caută despre subiectul ăsta că s-a mai discutat cum se schimbă, e foarte simplu şi parcă era şi un link cu poze.
Salut!
Cat despre bricheta ... am observat ca totusi functioneaza, degetul meu mare stie :shithappens:
Tu ai reusit sa schimbi becurile? Eu am incercat astazi sa le schimb. Am desfacut acolo, dar cadranul de la turometru iese cu totul, si are o mufa la spate. Becurile sunt in spatele cadranului? Adica, nu am nici o treaba cu cadranul acela care il scot? Ca sa le schimb, trebuie sa scot mufa nu? pentru ca nu am loc suficient sa le schimb... Astept un raspuns. Multumesc mult

PostPosted: 02 Sep 2010, 05:18 

Oh Lord....
La cat de .. complicat pare totul pentru tine, mai bine du-te la un service sau un electrician sau macar o persoana cu abilitati tehnice, indemanatica, sa iti schimbe becurile alea. Adica iarta-ma, dar cand evidentul, ceva ce e e la mintea cocosului, e pentru tine motiv sa intrebi pe forum, e clar ca nu va iesi nimic bun.

PostPosted: 19 Oct 2010, 18:05 

Ca sa schimb culoarea becurilor din bord, ceasurilor, nu si cele de la aer.
Adica din verde sa le fac rosii. Becurile care le voi schimba sunt ele verzi? Sau cadranul acela este verde, pentru a iesi culoarea verde? Pentru ca le vreau rosii.

Iar ca sa scot consola centrala, inelusele de la aer trag de ele pur si simplu ca sa le scot?

Multumesc. Prefer raspuns la problema mea, nu la cele de gramatica.

PostPosted: 19 Oct 2010, 19:41 

Car: 156 1.8 TS
Cadranele sunt verzi, nu becurile.Ca sa demontezi consola trebuie sa tragi de butonele de la clima+cateva suruburi.Te sfatuiesc sa folosesti functia search pentru ca exista un topic foarte folositor cu tot cu poze.
Bafta!

PostPosted: 19 Oct 2010, 20:55 

ChitZu Quote:
Cadranele sunt verzi, nu becurile.Ca sa demontezi consola trebuie sa tragi de butonele de la clima+cateva suruburi.Te sfatuiesc sa folosesti functia search pentru ca exista un topic foarte folositor cu tot cu poze.
Bafta!
Dar tu cum ai facut? Sau asa e varianta ta? Sau cu consola cum ai facut? E autocolant sau asa e ea?

Exact asa cum ai tu poza la profil as fi vrut sa imi fac.

Multumesc de raspunsuri :o

Post new topic  Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next

All times are UTC+03:00