ALXege Quote:
Pai si, impresii la cald?
Pot sa spun ca mie mi-a placut.
Prima data m-am uitat la jante...18 inch, foarte frumoase. Dar cum motorizarea era 1.6 JTDm (2), etrierii par foarte mici. La 2.0 arata mult mai bine.
La fel si barele laterale (cred ca fac parte din pack), simple dar dau bine pe masina.
Ca design cred ca este reusit. Dar dintr-un anumit unghi (spate dreapta), se aseamana un pic cu noua Astra (sau Astra se aseamana cu Giulietta
Portbagaj destul de mare, la 156 e mic.
In interior, plasticul folosit este de buna calitate (muuuult peste Leon), teapan, am tot incercat sa aud vreun zgomot ceva dar totul era ok, cred ca de data asta nu vor exista asa multe vibratii in interior.
Totusi, partea de sus a portierelor, au o varianta de plastic foarte aspra, nu mi-a placut.
Scaunele de piele foarte confortabile, iar pozitia de condus este mai joasa ca la MiTo si 159, pentru mine un lucru pozitiv.
Pentru ocupantii din fata este loc destul, dar pentru cei din spate...nu prea. Acum depinde de persoane. Cu mine era un prieten, are 1.85cm inaltime, iar cu scaunul reglat pentru el, nu se prea poate sta pe bancheta spate (cel putin la un drum lung).
Consola centrala cu un look mai retro ("Ã la Fiat 500"). Desi in poze nu mi s-a parut mare lucru, live e alta treaba. Are un look diferit (in comparatie cu 147/156/159/GT/166), dar destul de atragator.
La exterior nu mi-a placut cele 4 led-uri de la faruri, tendinta Audi si E Classe.
Compartimentul motor era nou.
Motorizarea 1.6 JTDm 2 (cred ca 2ª generatie), MAF in stanga (scrie pe ea MARE: Fiat, Lancia, Alfa Romeo).
Eticheta cu codul de culoarea se afla pe partea interioara a capotei.
Si cam atat deocamdata.
Personal, cred ca
va vinde destul. Se vede cu ochiul liber ca materialele folosite sunt de calitate, cat si montajul in sine. Cred ca multi vor lasa Golf-ul pentru Giulietta.
Peste 2 saptamani fac un test drive.
Va fi motorizarea 1.6JTDm si TBi.
p.s: as fi in stare sa cumpar the new Giullietta...dar nu culoarea alba.