madkat Quote:
La bemve si vw e o situatie mai aparte. Cel putin in tarile fara apa calda. Si anume: Poate fi oricum ca si design, cat timp are una din aceste sigle se va vinde.
Bangle nu a "atacat" decat retina adevaratilor iubitori de masini. Cei care cumpara bemve sunt alta categorie. Majoritatea, ca mai scapa si oameni in regula, dar foarte rar.
Sa stii ca nu are legatura cu tarile fara apa calda. BMW, Audi, Mercedes si mai departe Ferrari etc au devenit in timp "etichete" de stil de viata sau de statut social. Si asta se intampla oriunde in lume, nu doar in Romania sau mai rau, in Bulgaria (unde un Mercedes inseamna mult mai mult decat inseamna poate oriunde altundeva pe planeta asta). Nu o spun ca si cand asta ar fi un lucru bun, insa este un lucru normal. traim in gloate iar indivizii se confunda cu tendintele gloatei. Daca in mod normal sa faci ceea ce iti place, sa faci bani si sa traiesti linistit ar insemna de fapt obiectivul uman si normal al vietii pe care o traiesti, chestia asta s-a extrapolat in a arata ca ai ajuns deja acolo. In US, cand ai trecut de 100k pe an, e aproape musai sa ai in garaj pe langa Honda de mers la cumparaturi, macar un BMW.
Bineinteles ca exista si exceptii, oameni care stiu de ce cumpara bucata aia de fier si care sunt ghidati in viata de pasiune si si-au pastrat inca valentele de normalitate asa cum o privim noi (ca si normalitatea se schimba odata cu unghiul din care te uiti la ea). Dar genul ala de oameni sunt aproape irelevanti atunci cand iei in calcul bani, cifre si piete de desfacere.
In alta ordine de idei, eu iti garantez ca in comunitatea asta exista (in afara de aia multi care au dat de Alfa pe la coada listelor de preturi sau listand in functie de pret pe mobile.de) o gramada de oameni care au cumparat si au masina asta doar ca sa nu fie etichetati drept cocalari sau care habar nu au ce inseamna Alfa Romeo, insa e misto sa fii parte dintr-un grup de oameni care se cred deosebiti. Astia cu ce-s mai buni decat ceilalti de care vorbiti voi?
(And fuck, that's totally offtopic, sorry)