ibiza Quote:
Ala da nefericit incident, sa se strice pug-ul
Faina masina, arata ca noua, iar bodykit-ul ala e foarte interesant, aduce a GTA.
Recomandarile mele daca imi permiti:
1. Scudeto (grila triunghiulara centrala) fara cromul din interior si cu emblema noua.
2. Avand in vedere ce body kit are, se cam cer niste jante pe 17", tot teledial sau GTA.
3. Faruri GTA style (negre pe interior). Le poti modifica pe cele de pe masina daca ai putina pricepere sau le poti lua de alfisti.net la pret bunicel.
4. Stopuri netransparente, cele originale arata mai bine zic eu
5. Presuri textile. De asemenea disponibile pe alfisti.
Iti urez sa ai parte de masina cat mai multi km si sa aveti grija unul de celalalt!
Multumesc. Masina este aproape noua are doar 43K mile si sunt al 2-lea proprietar. Din pacate are cateva lovituri cauzate de carucioare de cumparaturi si ceva ciupeli in fata de la criblura.Cat despre recomandari (se permit si apreciaza):
1. Grila o prefer cromata iar emblema neaparat schimbata
2. Se vor achizitiona la urmatorul schimb de amvelope (acum am noi Cooper Zeon XTC made in USA. cam 5k Km parcursi)
3. La asta sper ca voi lucra saptamana viitoare
4. Da intradevar astea arata cam aiurea,nu-mi plac nici mie plus ca sunt crapate si sau facut urat de la apa si praf (a intrat in interior)
5.Presurile de cauciuc sunt doar temporare pentru noroaiele de pe ulitele din cartierele rezidentiale din Romania(sub ele se ascund cele din poza)