Gabi, la urma urmei eu nu am facut acest topic special pentru tine, am spus doar ce experiente am avut cu diferiti furnizori printre care si firma ta si sper sa mai fie si altii care o sa posteze despre experientele lor cu diferiti furnizori cred ca asta ne-ar ajuta foarte mult pe viitor .
Si acum sa raspund la cateva din afirmatiile/intrebarile tale :
gabrieldima Quote:
Ar fi de mentionat insa ca vorbesti despre o comanda de pe Alfisti.net
Nu mi se pare normal sa dai vina pe alfisti.net in situatii din astea eu am facut comanda la " alfisti.ro " am patit la fel si cu o alta firma tot cu strut bar-ul si s-a rezolvat foarte rapid - dupa 3 saptamani cand a expirat termenul in care au zis ca o sa primesc bara - m-au sunat si m-au intrebat cum vreu sa procedam si s-a rezolvat in2 zile .
gabrieldima Quote:
Cu exceptia strut barului pe care nu l-ai primit { tu si inca cativa oameni de altfel } care sunt restul experientelor neplacute pe care le-ai avut cu firma mea?
Nu am avut alte probleme pentru ca nu am mai cumparat de la alfisti.ro - dar sincer sa-ti spun pentru mine ca si pentru multi altii de altfel prima impresie conteaza
gabrieldima Quote:
In situatii similare de produse aflate in imposibilitate de livrare sunt si alte persoane care asteapta : furtune , racorduri de frana , placute , scuturi , bari stabilizare etc si nu imi este rusine sa spun asta , in conditiile in care firme mari din EU nu isi pot respecta promisiunile si contractele de livrare vezi - Alfisti.net , Eibach , Goodridge , Alfa Romeo , ETC , se formeaza un lant al slabiciunilor si binenteles eu , ca ultima veriga catre clientul final , stau si imi iau ..........
E destul de rau ca sunt si alte persoane care asteapa si chiar daca uneori e inevitabil eu zic ca la alfisti.ro se poate imbunati foarte foarte mult relatia cu clientii, lucru care zic eu o sa te ajute si pe viitor! I
Iar faptul ca tu esti ultima veriga inainte de clientul final - e un risc pe care ti l-ai asumat si intradevar te face sa iti iei ...... dar cred ca se pot gasi solutii pentru asta aici ma refer la informarea corecta si din timp a clientului .
gabrieldima Quote:
Referitor la colegii mei pe care-i lauzi mai sus , ma bucur ca ai avut experiente frumoase cu ei dar mai intreaba in jurul tau si vei vedea ca toti au probleme , nimeni nu este perfect !
NU am spus ca colegii tai sunt cei mai buni, mai seriosi ...etc am spus doar ca experientele mele cu ei au fost jos palaria . Daca exista si altii care au avut probleme cu acestia chiar ii rog sa ne spuna .