Babacu Quote:
Vezi poate nu sînt puse toate șuruburile care prind torpedoul. De ce zic asta: cînd am desfăcut torpedoul la mașina mea, pînă nu am strîns la loc toate șuruburile de prindere capacul nu se închidea.
Am verificat, toate sunt stranse, problema e ca desi capacul se inchide nu se apropie suficient iar atunci cand drumul e denivelat capacul trepideaza.
Acum si suspensia parca e mai vorbareata; scoate sunete de cauciuc care se freaca, de telescop care lucreaza din plin, din cand in cand de arc care se elibereaza dintr-o sarcina etc. ; nu prea pot descrie in cuvinte. In mare parte dau vina pe starea drumurilor din Sibiu, drumuri de tot
cu gropi bine mancate si asfalt prost.
Ceea ce urmeaza sa primeaca Alfa e o bine meritata revizie adica schimb de filtre si de ulei. Suma totala a investitiei 465lei, filtre Mann si Manle(cele de polen), ulei Motorex 5W40.
Fiind o operatie DIY am strans cat de multe informatii am putut, ceea ce nu e chiar in clar e schimbarea filtrului de motorina, filtru pe care
nu stiu sa il amorsez. Sper ca cineva cu experienta sa ma ilumineze si sa ma indrume.