Allex Quote:
Acu , ca nou venit daca pt orice informatie (care se poate furniza in 2 minute) trebuie sa cauti prin zecile de topicuri in care de multe ori se ia pe aratura grav , mai bine iti dai cu ceva in 0.0
LE De fapt tot topicul asta e cam offtopic. L-am citit cap - coada si nu am gasit nimic concret.
Cam are dreptate Allex. Uite si eu caut un service, intru zilnic pe forum, sa citesc. Neavand informatii utile ma feresc sa postez doar pentru a face mia de posturi.
Pe scurt, caut:
1) Un parc de dezmembrari cu masini (alfe) in el. (peste tot unde am ajuns sau am sunat, nu au alfe, exceptie unul de langa Ploiesti)
2) Un service decent in care mecanicul sa stie cum se demonteaza macar fitrul de polen la Alfa (satul de ,,hai sa tragem un pic sa vedem daca iese'' si speriat de preturile de la alpadrino).
3) Un service, electrician, sa imi montez alarma after pe Alfa, am cheie cu cip cu doua butoane, etc, Nu am gasit pe nimeni sa imi monteze, fara sa taie toate firele de la deschiderea masinii.
In concluzie, cei care stiti, va rugam, ajutati-ne si pe noi proaspeti posesori de alfe. Impartasiti informatiile, sfaturile si cu noi...
Alfaclub sper ca este un forum al posesorilor de Alfa Romeo care colaboreaza din pasiune (nu cred ca este vre-un club masonic, ca nu stiu semnele secrete
).
Asa ca... ajutor!