It is currently 16 Nov 2024, 00:51

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: un mic ajutor
PostPosted: 07 Apr 2010, 16:50 

unde pot sa gasesc becuri pt pozitie albastre sau albe , alfa romeo 156 1,9jtd 2004

Post subject: Re: un mic ajutor
PostPosted: 07 Apr 2010, 17:01 

Car: Alfa Romeo 156
Daca ai fi avut trecuta locatia(localitatea unde stai,locuiesti...)la profil,probabil ti-as fi recomandat un magazin din orasul unde stai.Da un search pe forum si vei gasi cu siguranta becurile de care ai nevoie.Cum deschizi pagina,undeva in dreapta sus.Noroc ca am fost pe faza si am vazut postul tau inaintea lui Alexandrus(moderatorul)... :lol:

123urban este o colectie de termeni care,desi nu si-au gasit locul in dictionarele traditionale, umbla libere si nestingherite in limbajul colocvial.E datoria noastra sa continuam de unde a lasat Academia:NUP-acronim pentru neinceperea urmaririi penale.

PostPosted: 07 Apr 2010, 18:56 

bucuresti

PostPosted: 07 Apr 2010, 20:46 

Car: MB E 250 CDI
ok, poate iti va fi de ajutor ce iti spun eu... eu am pus de curand la masina mea din avatar pozitii cu led... problema este urmatoarea: soclul becului de pozitie la acest model de A.R. nu seamana cu nimk de pe piata, adica nu este un bec avand in capat acele fire de aluminiu indoite ca la majoritatea marcilor de import... este un bec normal cu soclu de aluminiu plin, asemanator celui folosit la pozitiile de dacie, insa mai mic in diametru (deci nu poti folosi un bec compatibil dacia)... in aceste conditii electricianul meu mi-a luat becurile de pozitie originale, le-a spart balonul din sticla si a lipit pe piciorusele respective corpul ledului... astfel am rezolvat si problema compatibilitatii cu soclul farului si problema montarii de LED... ar mai fi o posibilitate si anume aceea sa schimbi direct soclul din far cu unul compatibil cu modelele ,,europene,, de becuri de pozitie, eu personal nu sunt insa adeptul acestui tip de modificari... oricum iti spun sigur ca nu vor aparea erori de ,,bec ars,, in bord dupa ce pui leduri... sper ca ti-am fos de ajutor, o seara buna !

PostPosted: 09 Apr 2010, 23:59 

Car: Alfa Romeo 156
BZ-76-DIA Quote:
ok, poate iti va fi de ajutor ce iti spun eu... eu am pus de curand la masina mea din avatar pozitii cu led... problema este urmatoarea: soclul becului de pozitie la acest model de A.R. nu seamana cu nimk de pe piata, adica nu este un bec avand in capat acele fire de aluminiu indoite ca la majoritatea marcilor de import... este un bec normal cu soclu de aluminiu plin, asemanator celui folosit la pozitiile de dacie, insa mai mic in diametru (deci nu poti folosi un bec compatibil dacia)... in aceste conditii electricianul meu mi-a luat becurile de pozitie originale, le-a spart balonul din sticla si a lipit pe piciorusele respective corpul ledului... astfel am rezolvat si problema compatibilitatii cu soclul farului si problema montarii de LED... ar mai fi o posibilitate si anume aceea sa schimbi direct soclul din far cu unul compatibil cu modelele ,,europene,, de becuri de pozitie, eu personal nu sunt insa adeptul acestui tip de modificari... oricum iti spun sigur ca nu vor aparea erori de ,,bec ars,, in bord dupa ce pui leduri... sper ca ti-am fos de ajutor, o seara buna !
Da nu mai bine te duceai la un magazin si cumparai doua becuri decat sa faci "tigania" aia ?Costa 30 de lei 2 bucati.
P.S.-Apropo spune-i electricianului tau ca ce a facut el nu facea in vecii vecilor un electrician adevarat

PostPosted: 10 Apr 2010, 06:59 

Exista un model de bec cu led care se potriveste perfect la un soclu H6W. Nu e necesara nici un fel de tiganie, trebuie doar sa fii bine informat.
Acesta este intalnit sub denumirea de BAX9S . Se poate achizitiona foarte simplu de pe ebay sau alte magazine specializate din romania. Recomand ebay totusi pentru ca acolo preturile sunt mai decente: exemplu
Cateva postari mai sus cineva a spus ca becul traditional de dacie T4W nu intra in soclul H6W pentru ca soclul H6W ar fi prea mic. GRESIT!! T4W nu e mai mare ci are altfel pozitionate acele protuberante de pe baza de aluminiu care permit blocarea lui in soclu . Se poate monta un T4W in soclu H6W daca pilesti unul dintre acele picioruse.
cu stima,
marian melinte

PostPosted: 10 Apr 2010, 21:10 

Car: MB E 250 CDI
dap, bv mariane, ai perfecta dreptate in ceea ce zici, m-am informat de curiozitate si asa e... antiloop, in schimb cred ca a cam ramas corigent la fizica in tinerete... :fuck: el vorbeste de ,,tiganii,, fara sa cunoasca/vada produsul final rezultat.... :naughty: daca a fost optiunea mea sa dau un milion pe 2 LED-uri high-tech pe care sa le adaptez pt masina, in loc sa dau o suta cincizeci de mii pe unele din comert care in dpua saptamani incep sa palpaie... e problema mea, nu ? :bash:

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+03:00