BZ-76-DIA Quote:
ok, poate iti va fi de ajutor ce iti spun eu... eu am pus de curand la masina mea din avatar pozitii cu led... problema este urmatoarea: soclul becului de pozitie la acest model de A.R. nu seamana cu nimk de pe piata, adica nu este un bec avand in capat acele fire de aluminiu indoite ca la majoritatea marcilor de import... este un bec normal cu soclu de aluminiu plin, asemanator celui folosit la pozitiile de dacie, insa mai mic in diametru (deci nu poti folosi un bec compatibil dacia)... in aceste conditii electricianul meu mi-a luat becurile de pozitie originale, le-a spart balonul din sticla si a lipit pe piciorusele respective corpul ledului... astfel am rezolvat si problema compatibilitatii cu soclul farului si problema montarii de LED... ar mai fi o posibilitate si anume aceea sa schimbi direct soclul din far cu unul compatibil cu modelele ,,europene,, de becuri de pozitie, eu personal nu sunt insa adeptul acestui tip de modificari... oricum iti spun sigur ca nu vor aparea erori de ,,bec ars,, in bord dupa ce pui leduri... sper ca ti-am fos de ajutor, o seara buna !
Da nu mai bine te duceai la un magazin si cumparai doua becuri decat sa faci "tigania" aia ?Costa 30 de lei 2 bucati.
P.S.-Apropo spune-i electricianului tau ca ce a facut el nu facea in vecii vecilor un electrician adevarat