Salutare.
Asta o sa fie un post total offtopic,insa probabil unii or sa inteleaga ce simt si prin ce trec...
Zilele trecute am avut ceva probleme cu incarcarea,probleme avute si cu un an mai devreme.Atunci am schimbat releul si totul a fost ok.Vazand ca masina are aceiasi problema,am mers la service-ul unde l-am schimbat data trecuta,cu intentia de a rezolva problema pe garantie.Acolo,am fost poftit afara in stil pur romanesc pe motiv ca electricianul e plecat pana dupa Paste[
]...Oricum,nu aici vroiam sa ajung.
Ok,am iesit afara si,mergand spre masina,dupa un colt,in spatele service-ului,am vazut un portbagaj,rosu,ce avea o forma mult prea cunoscuta...Stiam forma respectiva din sutele de pagini de net pe care le vazusem cu si despre ea...
E vorba de un Spider de dupa 90,ultimul ce poarta forma ce l-a facut consacrat.Mai mult decat curios,am mers inspre el si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca era pusa acolo la pastrare,lucru vizibil dupa praful de pe ea.Sun convins ca nu a mai fost miscata din loc de luni bune.
Ei bine,in acel moment,va spun sincer ca am simtit exact ce a simtit Guru cu al lui GT Veloce.
Pt mine,Spiderul asta,este dream car-ul suprem.Cum am mai spus,am zeci de ore in care am cautat pe net date despre el,preturi,etc.Faza ciudata e ca desi imi placea,pana acum nu am fost dispus sa fac un sacrificiu financiar pt a-mi lua unul.
A fost insa suficient sa-l vad live si asta a fost.Efectiv m-am indragostit de masina asta.Arata magnific si parca rosul amplifica fiecare linie,fiecare muchie....
Am stat 40 de min uitandu-ma la ea si parca tot nu imi venea sa plec de acolo.Am intrebat la receptie a cui e si raspunsul a fost unul scurt si plictisit:''A adus-o unul din mecanici acum cateva luni aici,dar nu ma intreba care.''.
Zilele urmatoare o sa trec pe acolo sa vad exact a cui este,sa vad mai bine in ce stare e masina si cel mai important,daca o vinde si cu cat.
Am reusit sa fac si 2 poze cu ea,cu telefonul din pacate,telefon ce mi s-a descarcat.
Un photo shooting cat de curand.
Numai bine!