Salut.Asa cum am mai spus,am ales sa apara si lama aceea din carbon pt ca mi-a placut ideea,am vazut cum arata una gata facuta si am vrut ceva un pic mai deosebit.Nu am vrut sa incarc mult linia generala a masinii si imi place sa cred ca am reusit.imi place sa cred ca nu a iesit o monstrozitate cum am vazut de multe ori pe anumite sectiuni ale forumului si multa lume,multi alfisti cand au vaut live ce a iesit,le-a placut.
Momentan,pt mine prioritatea(in afara de BMC-CDA-salutari Tzivii-->mi-l trimiti o data!!!???) este un set de praguri GTA style.Am gasit,pretul este ok,ce ma impiedica inca sa le comand este lipsa unei mici parti din suma.Momentan,exista o diferenta de cativa cm intre bara si restul masinii.Cand am gandit exteriorul,am luat in calcul un body kit complet.
legat de suspensia de care zicea Marian,sunt constient ca e nevoie si de ea,stiam de chestia asta de mult,de cand am montat selespeed-urile de 17".Insa prefer sa le iau pe rand pe toate in loc sa pun pe masina chestii de o calitate obscura sau cu un feedback negativ.As putea spre exemplu,azi sa imi comand de pe "4tiuning" un kit complet cu aprox 1200ron.Ar merita?Eu zic ca nu.Dupa praguri,mai mult ca sigur ca suspensia va fi urmatoarea.
Legat de drumurile de care ziceati mai sus,si de agatat/spart bara...nu stiu ce drumuri aveti voi prin Buc,nu m astept sa fie bune deloc insa,dar aici la Tm sunt acceptabile asta datorita zapezilor mult mai mici si mai rare din aceasta iarna.Drumurile pe care circul eu frecvent(Tm,Tm-Tg-jiu,Tm-Oradea) sunt peste medie,din fericire.
@madkat&Ege:da,stiu ca sunt o groaza de 1.6 cu kit-uri de GTI&Co.Imi place sa cred ca cei ce si le-au montat au gandit sau gandesc ca si mine.
Eu unul NU am nevoie de un GTA,insa imi place cum arata.Nu vad momentan rostul de a avea asa masina in tara asta,in conditiile in care taxa de inmatriculare este 3000E+,impozitul anual e in jur de 3000ron,asigurarea e foarte mare.Multi spuneti ca 1.6 pe 156 nu e destul.mie imi ajunge.Poate ca e un motor mic,insa va garantez ca si asa,cand ma dau jos din masina asta zambesc.Recunosc,atunci cand am inceput sa imi caut masina asta,vroiam 1.8 sau 2.0,insa am dat de masinuta asta si am cumparat-o.Insa sa va mai spun ceva...daca ar fi sa imi cumpar inca o data prima mea masina,as cumpara-o fix pe asta de o am acum,fara nici un fel de regret.
PS-pt cine e curios,in cateva zile,cand o sa imi vina laptopul din service
,voi posta si cateve poze cu making-of-ul barei.