lokko Quote:
Baieti, multumesc pentru aprecieri si urari...adevarul e ca am fost "influentat" destul de mult de voi, membrii acestui forum in alegerea acestei masini
si va multumesc !
Dupa 4 luni de cand am masina pot sa spun urmatoarele: e mult prea sexy sa te saturi de ea, chiar daca are unele mici probleme...
1. O chestie care mi se pare cel putin ciudata, folia sau vopseaua, nu stiu ce este care acopera suportul oglinzilor retrovizoare, se decojeste si cade jos pe ambele parti
, Ce sa fac? Sa le acopar cu folie, sau sa le vopsesc?
2. Jantele sunt foarte sensibile, au aceasi problema, cade jos vopseaua de pe ele, nu mai au mult si trebuie vopsite..
3. La o accelerare puternica, mi s-a rupt saxofonul de la evacuare..
asta am rezolvat-o foarte ieftin, dar fara garantie
4. Geamurile fata merg numai cand vor ele
5. CD-ul e kaput, iar radioul nu prinde aproape nici un post, noroc ca am cd-changer
6. iarasi vopseaua, e foarte sensibila, si la cum deschid unii usile in parcare..
dar noroc ca unele zgarieturi ies cu un polish
Partile bune, imi place tinuta de drum, motorul trage bine chiar daca e diesel, franele excelente, sistemul VDC, atmosfera din interior care e deosebita, si mai presus de toate imi place cum arata si nu ma mai satur sa ma uit la ea
1. Foarte ciudat, a mea e din 2002/2003 si nu are problema asta. Cade culoarea/vopseaua sau te referi la partile alea nevopsite/negre(vezi la o masina de culoare alta decit neagra la ce ma refer) ?
2. Imi par jante de GT, 17" multispoke diamond effect, sunt destul de noi ca model, dar nu stiu de ce ar sari de pe ele vopseaua. Eu am de 16" Selespeed(asa e modelul) si in afara de putine julituri pe janta fata dreapta(ma recunosc vinovat), nu am vazut sa fie probleme. Mi se pre foarte ciudat, o speli la o spalatorie anume ? Poate folosesc ei ceva care ataca vopseaua aia, nu stiu ce sa zic.
3. Nasol....
4. Foarte ciudat. Verifica conectorul dintre usa si montantul fata, e un tob gros de cauciuc ce acopera firele. Eventual scoate tapiteria de pe usa si vezi ce se intimpla. Mie boxa/speaker de pe usa soferului nu imi mergea decit cind vroia ea, random, mergea acuma, cresteam volum si nu mai mergea, sau invers. S-a rezolvat de la sine, in mod si mai ciudat.
5. Suna a problema cu instalatia electrica, sincer sa fiu, verifica sigurantele si conexiunile pe acolo.
6. Nu e chiar sensibila, sa nu mai sensibila decit la alte masini. Eu am tot soiul de urme pe masina(idioti care nu stiu cit sa deschida portiera, gheare de pisica, etc), majoritatea ies la polish, dar totusi