It is currently 31 Jan 2025, 01:24

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: Noua mea alfa 156
PostPosted: 01 Aug 2006, 20:59 

Salutare alfisti ! Vreau sa va prezint Alfa mea, achizitionata de cateva luni, o masina care reuseste sa ma duca de la extaz la disperare, si totusi.... ce frumos e sa-ti lasi inima sa vorbeasca ;)
Despre ea, diesel :roll: , 2004, 39000 la bord, echipata cu de toate.....
Ce pot sa mai spun, diferenta se simte fata de orice altceva, si e de bine zic eu :D

Attachments:
alfac4.jpg
alfac4.jpg [ 76.08 KiB | Viewed 1790 times ]
alfac3.jpg
alfac3.jpg [ 99.13 KiB | Viewed 1790 times ]
alfac2.jpg
alfac2.jpg [ 72.87 KiB | Viewed 1790 times ]
alfac1.jpg
alfac1.jpg [ 97.07 KiB | Viewed 1790 times ]

Post subject:
PostPosted: 01 Aug 2006, 22:06 

E betoniera!
S-o stapanesti sanatos si fara evenimente!

Post subject:
PostPosted: 01 Aug 2006, 23:30 

Bine ai venit printre noi!
Wow! E superba! De ce zici ca te duce la disperare uneori?

Post subject:
PostPosted: 02 Aug 2006, 00:21 

Vorba lu' TOMMY, e o betoniera dinaia fara mila! :)
Incredibil cat de bine poate sa arate asa cu facelift, neagra si ca sa nu mai vorbim de jante! I love it!
Sa ai grija de ea si sa o conduci cu sanatate!

Si bun venit pe forum! :)

Later edit: cat te-a costat (daca nu sunt indiscret)?

Post subject:
PostPosted: 03 Aug 2006, 22:23 

Car: o cisterna
Bine ai venit pe forum!cred ca esti primul muresean.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 04 Aug 2006, 23:04 

Super masina!!!
Sunt si eu curios de chestia cu disperarea:)

Post subject:
PostPosted: 05 Aug 2006, 11:52 

Baieti, multumesc pentru aprecieri si urari...adevarul e ca am fost "influentat" destul de mult de voi, membrii acestui forum in alegerea acestei masini :) si va multumesc !
Dupa 4 luni de cand am masina pot sa spun urmatoarele: e mult prea sexy sa te saturi de ea, chiar daca are unele mici probleme...
1. O chestie care mi se pare cel putin ciudata, folia sau vopseaua, nu stiu ce este care acopera suportul oglinzilor retrovizoare, se decojeste si cade jos pe ambele parti :o , Ce sa fac? Sa le acopar cu folie, sau sa le vopsesc?
2. Jantele sunt foarte sensibile, au aceasi problema, cade jos vopseaua de pe ele, nu mai au mult si trebuie vopsite..
3. La o accelerare puternica, mi s-a rupt saxofonul de la evacuare..:) asta am rezolvat-o foarte ieftin, dar fara garantie
4. Geamurile fata merg numai cand vor ele
5. CD-ul e kaput, iar radioul nu prinde aproape nici un post, noroc ca am cd-changer
6. iarasi vopseaua, e foarte sensibila, si la cum deschid unii usile in parcare.. :( dar noroc ca unele zgarieturi ies cu un polish

Partile bune, imi place tinuta de drum, motorul trage bine chiar daca e diesel, franele excelente, sistemul VDC, atmosfera din interior care e deosebita, si mai presus de toate imi place cum arata si nu ma mai satur sa ma uit la ea :D

Post subject:
PostPosted: 05 Aug 2006, 13:59 

Car: o cisterna
Deh,masina cu personalitate :D Ti-as recomanda sa demontezi oglinzile,sa cureti suporturile de vopseaua originala si sa le revopsesti.Cu folie parca e ceva provizoriu si improvizat.Chestia cu vopseaua am observat-o si eu,se ia la cea mai mica atingere.Vrand-nevrand nevasta-mea are intotdeauna usa deschisa si un ajutor din partea mea la coborare :P

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 05 Aug 2006, 14:41 

Car: 156 - The Red Hawk
Ce se cojeste e ceara. Fa-i o ceruire profi la un centru de profil si se rezolva problema!
Felicitari pentru masina, sa te bucuri de ea!
Iar cu radioul vezi ca e posibil sa se fi sarit siguranta sau sa fie bulit amplificatorul de antena. Iar cu CD-ul... who cares? Io folosesc Nomad-ul, 120GB de Mp3-uri imi ajung.

Post subject:
PostPosted: 07 Aug 2006, 00:48 

lokko Quote:
Baieti, multumesc pentru aprecieri si urari...adevarul e ca am fost "influentat" destul de mult de voi, membrii acestui forum in alegerea acestei masini :) si va multumesc !
Dupa 4 luni de cand am masina pot sa spun urmatoarele: e mult prea sexy sa te saturi de ea, chiar daca are unele mici probleme...
1. O chestie care mi se pare cel putin ciudata, folia sau vopseaua, nu stiu ce este care acopera suportul oglinzilor retrovizoare, se decojeste si cade jos pe ambele parti :o , Ce sa fac? Sa le acopar cu folie, sau sa le vopsesc?
2. Jantele sunt foarte sensibile, au aceasi problema, cade jos vopseaua de pe ele, nu mai au mult si trebuie vopsite..
3. La o accelerare puternica, mi s-a rupt saxofonul de la evacuare..:) asta am rezolvat-o foarte ieftin, dar fara garantie
4. Geamurile fata merg numai cand vor ele
5. CD-ul e kaput, iar radioul nu prinde aproape nici un post, noroc ca am cd-changer
6. iarasi vopseaua, e foarte sensibila, si la cum deschid unii usile in parcare.. :( dar noroc ca unele zgarieturi ies cu un polish

Partile bune, imi place tinuta de drum, motorul trage bine chiar daca e diesel, franele excelente, sistemul VDC, atmosfera din interior care e deosebita, si mai presus de toate imi place cum arata si nu ma mai satur sa ma uit la ea :D
1. Foarte ciudat, a mea e din 2002/2003 si nu are problema asta. Cade culoarea/vopseaua sau te referi la partile alea nevopsite/negre(vezi la o masina de culoare alta decit neagra la ce ma refer) ?
2. Imi par jante de GT, 17" multispoke diamond effect, sunt destul de noi ca model, dar nu stiu de ce ar sari de pe ele vopseaua. Eu am de 16" Selespeed(asa e modelul) si in afara de putine julituri pe janta fata dreapta(ma recunosc vinovat), nu am vazut sa fie probleme. Mi se pre foarte ciudat, o speli la o spalatorie anume ? Poate folosesc ei ceva care ataca vopseaua aia, nu stiu ce sa zic.
3. Nasol....
4. Foarte ciudat. Verifica conectorul dintre usa si montantul fata, e un tob gros de cauciuc ce acopera firele. Eventual scoate tapiteria de pe usa si vezi ce se intimpla. Mie boxa/speaker de pe usa soferului nu imi mergea decit cind vroia ea, random, mergea acuma, cresteam volum si nu mai mergea, sau invers. S-a rezolvat de la sine, in mod si mai ciudat.
5. Suna a problema cu instalatia electrica, sincer sa fiu, verifica sigurantele si conexiunile pe acolo.
6. Nu e chiar sensibila, sa nu mai sensibila decit la alte masini. Eu am tot soiul de urme pe masina(idioti care nu stiu cit sa deschida portiera, gheare de pisica, etc), majoritatea ies la polish, dar totusi

Post subject:
PostPosted: 14 Oct 2006, 00:04 

cat a costat masina?

Post subject:
PostPosted: 01 Nov 2006, 21:15 

salutare! vreau sa_mi iau si eu o alfa 156 si aud tot felul de pareri negative despre masina. nu stiu c sa cred. Mie i-mi place enorm masina

Post subject:
PostPosted: 01 Nov 2006, 21:19 

eu am avut numai masini nemtesti si inca mai am una, dar vreau o alfa! se merita oare? :?

Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC+03:00