salut ,
hai sa le luam in ordine ;
1. sub 16% in oras no way ... nicioadata mai mult de 20% . oricum la cum e motorul si daca nu te raportezi la un diesel crede-ma ca merita ....
2. gasesti piese ieftine si baieti priceputi chiar aici pe forum sau ai varianta sinucigasa Autoitalia ... am facut greseala sa schimb kitul de ambreiaj la ei si o revizie constand in placute fata , ulei + filtre si cateva becuri la consola centrala si .... 50 milionase .... de curand am apelat la
dcmilitaru pentru schimbarea pompei de apa ( total 1600 ron , operatia presupune si distributie noua dar asta a fost pretul cu tot cu piesele de la distributie ) si a conductelor de servo ( 1000 ron ) + 6 L. ulei ( 35 ron / litru ) + filtru ulei ( 33 ron ) si chiar a fost rezonabil pretul la manopera . Piese ieftine aduc cei de la Italoparts .
3. ideea e ca nu prea apar probleme daca a fost intretinuta cum trebuie ... totusi probleme ce ar putea sa apara sunt legate de pompa de apa ( aprox. 600 ron ) , bara stabilizatoare ( vreo 200 ron ) si bascule ( eu am schimbat basculele , capete de bara si tampon motor cu vreo 1000 ron ) , filtru aer ( 70 ron ) , cablul franei de mana ar mai fi dar se remediaza usor si piesele noi te tin destul de mult daca nu o bagi in toate gropile . acum nu te gandi ca te lasa toate odata .. astea le-am facut in timp .
4. ar fi bine sa mergi cu cineva care se pricepe pentru ca zic eu trebuie sa te uiti bine la tot ( motor , interior , tabla , cutie de viteze ) . nu stiu ... iti iei o masina , nu o bicicleta sa te poti uita asa superficial si sa zici ca merge ....
daca o sa o iei si e in regula crede-ma ca o sa fii foarte satisfacut de ea .... e o masina foarte frumoasa iar motorul face toti banii ( dati pe benzina
) ... aaa , sa nu uit de impozit care abia mi-a venit ... 460 ron / an ...
p.s ...baietii de pe forum sunt foarte saritori si te ajuta cu toate sfaturile de care ai nevoie ca sa nu orbecai prin service-uri aiurea ....
in rest toate cele bune si asteptam poze .