Ideea a venit din dorinta catorva useri de a-si face un soft de calitate pentru masina proprie si totodata am zis sa impartasim acest lucru cu restul comunitatii.Am ales acest tuner cu care am avut pana acum cateva contacte, el si-a aratat disponibilitatea de a veni in tara pentru a modifica softul masinilor noastre intr-un weekend, nu mai tarziu de sfarsitul lunii martie.Calitatea lucrarilor sale este indelung laudata pe AO, probabil alaturi de Addie de la AH Motorsport este singurul tuner din UK care nu are reclamatii la adresa calitatii si rezultatelor muncii sale(ma refer la probleme de genul blocarii dpf-ului dupa remap sau uzurii excesive a partilor componente ale motorului).Nu vreau sa conving pe nimeni ca este cea mai buna varianta, am zis ca este o ocazie de a aduce in tara si
altceva decat binecunoscutii tuneri care activeaza pe la noi.Un lucru important este si faptul ca, in UK, Alfatuner garanteaza obtinerea MOT(inspectia tehnica) pentru toate masinile ce trec pe la el, fie ele diesel sau benzinar.
Ca si idee este nevoie initial sa vedem cam cati doritori sunt pentru acest lucru, este nevoie de specificat clar modelul si motorizarea masinii pentru ca omul sa stie cu ce aparatura trebuie sa vina pregatit.Ca locatie se va folosi probabil service-ul lui seth iar pentru run-uri avem destula autostrada alaturi de service.
Am vazut ca s-a intrebat de pret:din ce am citit pe AO, pentru jtdm de ex., pretul este undeva la 400 GBP(aprox 450 euro).Bineinteles ca se va discuta pentru un discount de la acest pret dar in limite normale atata timp cat omul este dispus sa bata drumul pana aici.
Ca sa va faceti o parere, ideea a venit si din linkul urmator
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-rom ... ost3046166" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu este vorba de o afacere din partea initiatorului topicului, nu este nici o smecherie, ci doar o oportunitate pentru cine doreste sa isi faca un upgrade la masina la un tuner profesional(intrati pe site sa vedeti cam cu ce se ocupa omul asta).
Cam atat pentru moment, pe parcurs ce apar detalii le vom posta aici.
Doritori:
1. seth - Alfa 156 2.0 JTS
2. toshy - Alfa 159 2.4 JTDm q4 my 2008
3. georgeg - Alfa 159 2.4 jtdm Q4
L. E. Din ce am inteles din primele discutii se pot modifica corect cam 10-15 masini maxim in cele 2 zile de weekend asa ca este nevoie totusi de o anume seriozitate si din partea noastra pentru buna desfasurare a lucrurilor si pentru a obtine fiecare ceea ce isi doreste.