madkat Quote:
Vede si Giulietta - vede pretul mai mare, si se gandeste ce ii ofera acea masina in plus, daca dpdv motoare, tren de rulare etc e tot Bravo... Doar emblema si alte stopuri/faruri?
Totusi pe vremea lui 147 - aveai stilo - motoare partial aceleasi ca la Alfa, dar nu toate. Suspensii simple - la Alfa multibrat. Design - radical diferit. Intelegeai de ce sa dai banu' in plus -
Acum si intre GP si Punto - eu nu am inteles de ce sa aleg MIto... Nici macar ca si design... Doar ca e mai cool sa ai alfa decat fiat...
Ai dreptate si nu prea. Cei care au condus Mito ( eu inca nu) au spus ca se conduce si se tine pe drum foarte bine. Ca minus ar fi directia electrica; nu stiu daca il pot numi chiar minus si o sa iti dau un exemplu de ce : am un prieten care zicea ca lui ii place la passat ( asta are alt coleg si l-o condus si asta mi-a dat ca exemplu) faptu ca , cand da in gropi nu simti nimic in volan si aia ii place lui. Ideea ii ca din ce am inteles eu (daca bine am inteles) la directia electrica nu simti gropile in volan...asa este sau am inteles gresit ?
Apoi urmeaza partea la care directia se intareste cand cresti viteza....la 147`le meu nu am sesizat asa ceva.
Partea cu "fiatizarea" are si ea partile bune printre altele. Faptul ca scad costurile dramatic nu poate fi decat un lucru bun pt noi. Si stai linistit ca pe alfa intotdeauna o sa fie motorizari care pe fiat nu o sa le vezi veci. Vorbesc de motorizarile de top aici.
La suspensii intotdeauna alfa o sa umble si nu o sa vanda suspensii stock de fiat.
Inca ceva....referitor la giulieta nu poti sa iti dai inca cu parerea pentru ca nu stii ce sistem de suspensii va avea. Sunt sigur ca o sa puna ceva de calitate si asta o spun si ei in filmul de prezentare.
Dupa cum zice in film " class-leading comfort " si "responsive handling"
VIDEO: Primul clip publicitar pentru Alfa Romeo Giulietta
Inclin sa cred ca va fi un model care va ridica mult alfa romeo (ca sa nu zic revolutiona) la fel cum a facut grande punto si bravo cu fiat-ul dupa esecul cu stilo.
Edit: si inca ceva...la suspensii nu cred ca o sa faca niciodata compromis deoarece feelingul care il ai intr-o alfa nu il prea ai in altele....chestie care nu o pot ignora deoarece asta e caracteristica brandului.
Edit 2 : Eu vin de pe clubfiat detinand in familie un fiat si sa stii ca si fiatu se tine bine pe curbe (mi se pare ca stilo are multilink). Ca sa dau un exemplu dragut: am un vecin care are un ford focus si prietena lui are un stilo...si l-am tot intrebat in gluma ca nu trece pe stilo ? Si a zis ca nu ii place stilo ...la care intrebarea mea a fost de ce ? Iar raspunsul fiind : " mi se face rau in el cand intru cu 80 la ora pe serpentine " ( bine a fost si exagerata putin viteza dar a scos in evidenta ceea ce trebuia scos ) .