alfa146 Quote:
Salutare,nu stiu daca postez unde trebuie,dar va rog sa ma ajutati: vreau sa cumpar din Germania ,o Alfa 156 2,5 V6,care are distributia praf.Stiu ca trebuiesc schimbate:supape,culbutori,role,curele,dar va rog daca se poate ,sa-mi spuneti cam la cit se ridica costurile in acest caz si daca merita sa o cumpar si sa o repar.Masina costa 1500 euro,este din 1999 si mi-e tare draga
.Mai am o 146 1,7 16v boxer,dar mai vreau o 156
.Mersi pentru info si scuze daca nu am postat unde trebuia.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.Am uitat sa precizez,dar eu locuiesc in Germania(am gasit aici ceva de lucru),dar piesele aici sint foarte scumpe.De ex.:la Alfa mea,(146)am cautat la reprezentanta in Straubing, bujii,sonda lambda si am ramas crucit cind am auzit preturile:
bujii NGK=45 euro/ buc
sonda lambda=209 euro/buc
Atunci am cautat pe net si am gasit o firma care mi-a adus acasa sonda,cu numai 65 euro,cu transport inclus , iar bujii ,am cumparat "Bosch"cu 4 electrozi,cu 13 euro setul.De aceea am cerut niste preturi,sau macar o idee,cam la ce costuri se ridica ,daca vreau sa cumpar piesele din Romania si sa le schimb eu.Masina o puteti vedea aici:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b1hizr4lsxfp.Inca o data,mersi si scuze ca nu am fost prea clar in ceea ce am cerut.
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps