emdek Quote:
Deci imi recomandati sa atasez cheii mele o alarma Viper low end? Se poate regla in asa fel incat sa imi deschid si portbagajul si geamurile cu ea? De exemplu: 350 HV sau 350 Plus? Acestea pe ce principiu functioneaza? Sunt doar cu perimetru?
Observ ca nimeni nu a raspuns la intrebarea cu pretul. Vi se pare rezonabila suma de 250 RON pe o montare? O ora la service la AutoItalia parca era 80 RON, si nu cred ca montarea presupune 3 ore. Atunci nu inteleg de ce imi cere ghertoiul ala cu service-ul lui atat de mult. In fine, poate sunt eu absurd...
Astept mai multe detalii.
PS. t.spark - a ta e aia cu 16VIL?
Radyx - probabil ca tu ai ramas la Bucuresti ca de altfel toti care au terminat fac acolo... Te asteptam inapoi cu bratele deschise.
Mda, cam asa ceva, am ramas dupa facultate, dar mai vin din an in paste pe la ai mei prin Zavoi.
De obicei sarbatorile le fac acasa si mai dau o tura vara in concediu ca imi e drag orasul.M-am uitat de alfe prin oras si chiar am ramas surprins sa vad ca m-a salutat cineva cu un 166 asta toamna.
Cu pretul de manopera nu pot sa ma pronunt ca eu asa am luat masina cu alarma pe ea dar intradevar mi se pare un pic exagerat pretul. Oricum 80 ron ora/manopera la Autoitalia cred ca este fara TVA sau sunt mai ieftini cei din Valcea ca in Bucuresti daca mergi sare de 100 lejer. Depinde si ce fel de ora: electrica, tinichigerie etc.
Eu acum am o singura problema cu a mea ca imi stau pozitiile stinse. Cand scot becul din dreapta se aprinde stanga, cand il scot pe ala din stanga se aprinde cel din dreapta. Pana acum treaba asta m-a facut sa schimb o baterie si sa o reincarc pe cea noua de 3 ori pana acum.