toshy, folosesc coada-de-maimuta pentru a-ti evidentia nickname-ul. Dar, daca soliciti lipsa semnului respectiv, se face!
La subiect acum. Nu ma enerveaza sistemul pentru aura lui marinareasca. Sincer, nu dau doi scuipati pe faptul ca a iesit Base, daca nu devine un autocrat. Pot, de asemenea, sa ma fac ca nu stiu cine compune executivul si chiar sa ma doara in cot de butiile dorminde din parlament. Toate astea, pentru ca nu imi influenteaza aproape deloc nivelul de trai. Iar acel "aproape" apare in expresie din cauza unor rahaturi ca accize pe dulciuri ( I'm a big fan!

), taxe de inmatriculare si altele asemanatoare. Concret, taxe foarte mari raportate la produsul "taxat" si cu arie foarte mare "de acoperire".
Cum spuneai, principiul e bun... Un 2, 5 sau 10% suna a acciza, dar 50% e imputit de mult iar cel care e cere aplicarea unui asemenea jaf legal merita aruncat afara pe cea mai apropiata usa. Chiar daca vorbim de diabet, obezitate si alte boli asociate lor, produsele astea din discutie nu pot fi privite la fel ca tutunul sau alcoolul si, deci, accizate la fel de drastic!
Raspicat spun ca nu ma deranjeaza ideea aparitiei unei noi taxe, ci faptul evident ca e un rahat in doua posibile variante:
a) rotunjirea conturilor la cei care "invart" bugetul tarii, dar si un minim de sprijin pentru intreg sistemul de stat romanesc cu tot ce cuprinde el
sau b) o masura disperata si fara pic de simt managerial de a aduce bani in visteria tarii, golita de criza (oare?) si de escroci de nivel inalt
Subliniez ca e parerea mea si daca cineva nu e de acord e problema lui, eu nu imi schimb opinia.
Bonus, Nuti vrea teren de golf la Snagov. Asta e proasta?

Aici pot sa fac legatura cu marinarul?

Sau, alte entitati pedeliste au aruncat blonda in... "lupta cu lei"? Sau cu euroii, dupa caz... Deci, mai bine rupi milioanele pe un teren de golf, decat sa reanimezi o statiune atat de apreciata odinioara ca Baile Herculane, acum de nerecunoscut, ha? Profi blonda! Vom fi vizitati de zeci de milioane de jucatori de golf de pe mapamond iar turismul va cotiza cu 40% la PIB!

Nuti! Nuti! Nuti!
Un teren de golf, presupune si o bucata de pamant, una maricica, nu? Pe care, sigur, o detine vreun baiat de comitet din PD-L care, asa omenos cum e el, o va da cu un pret doar de 18 ori mai mare decat valoreaza. Sa are si gura lui sa manca... Apoi, Orban o ia iarasi la impins... mingi de golf, Nuti iar va pleca cu tupeu de pedeleu din fata comisiei si romanii stau si se holba cum si-a batut again joc de ei prima pitipoanca-ministru din istoria patriei.
bubu, daca spui ca nu te afli printre cei enumerati de mine sa stii ca e ok. Esti un roman adevarat. Recent, am vazut o faza care mi-a aratat cum e romanul ca natiune. In ajunul sarbatorilor, ma intorceam de la Viena. Inainte de Szeged, coada imensa si lenta formata din masini cu numere RO, ITA si ESP - fratii romani de pretutindeni in drum spre locurile natale. Pe o distanta de circa 25 de km, nu am vazut pe nimeni sa incerce o scurtatura, ceva! Mergeau efectiv ca oile, unul dupa altul, dupa altul, dupa altul... complacandu-se in rahatul in care se aflau, consolati cu gandul ca multi altii o duc la fel... Asta e romanul luat la gramada...
Sigur ca grupul de prieteni cu care eram am scurtat cu mult drumul si asta fara sa facem ceva ilegal sau imoral.
Traiasca Romania dodoloata!