Avand in vedere ca nu prea sunt pasionat de 'imbunatatirea' exteriorului (body kit & stuff) sau ramapari, filtre , tobe (vreau totusi usi verticale - ca masura impotriva tampitilor care parcheaza mult prea aproape de usile mele).. ma gandesc din ce in ce mai serios la asamblarea / montarea / integrarea unui Car Pc, complet cu GPS cu antena pe bluetooth sau USB, un soft multimedia generos dpdv al optiunilor si plugin-urilor, conexiune constanta la internet, webcam pt marsarier, placa tv-tuner la care sa adaptez antena masinii si bineinteles toate cele de mai sus controlate vocal.
Deci, a mai trecut gandul asta si prin alte capete de alfisti, respectiv are cineva idee daca minunatele comenzi de pe volan pot fi conectate / folosite in continuare?
Momentan din toate treburile de mai sus am preturi si softul de control vocal (il folosesc de ceva timp pe laptop, din motive de lene bruta)
Pentru cei interesati:
- car pc decent (proc atom 2x 1,6ghz / 2gb ram/ hdd 250gb), mai putin net, webcam, tv-tuner si antena GPS - aprox 2800 lei (DIY)
- net - intre 6 si 10 Euro
- tv-tuner pe USB - 150 lei
- webcam - 30-50 lei
- GPS receiver pe USB - aprox 300 lei
- soft multimedia special pt car pc - mocca
> google ICT in car terminal
- soft voice control - 10$ licenta (il am deja
)
O ultima problema ar fi conectarea mobilului la car pc (bluetooth sau USB?) + soft care sa permita nu doar verificarea sms-urilor si contactelor ci si sa initieze / primeasca apeluri.
Pareri / impresii / comentarii?
ps. pentru a fi cat mai aproape de perfectiunea mobilitatii.. mai trebuie adaugat un kit tastatura + mouse pe bluetooth.
--------------------oOOo-(_)-oOOo--------------------
Now: Alfa Romeo Stelvio, 2.0T, 280CP
Hers: Mitsubishi ASX 1.6, 117CP
EX: Mitsubishi Outlander 2.2, 150CP
EX: Mitsubishi Lancer 1.6, 117CP
EX: Alfa Romeo 147, 1.6 TS, 105CP
EX: Alfa Romeo 147, 1.6 TS, 120CP