Lolo Quote:
Dar pot sa-ti spun ca alfa, pana la modelul nou, 159 nu sunt masini sigure, structura de rezistenta din fata este asemanatoare cu a daciei 1310, ma gandesc ca materialele sunt mai de calitate..
structura de rezistenta... la ce anume te referi? mie imi sugereaza lonjeroane, care la dacia 1310 poti zice ca lipsesc, cu putin sarcasm...
Probabil ca am exagerat .. nu m-am uitat f in detaliu la dacie, am vazut alfa-ul meu desfacut .. si sub aripile fata nu avea nici un fel de intaritura, in bara fata avea 2 tampoane din polistiren care erau prinse pe o travesa care mergea de la un lonjeron la altu, nu mai avea alta prelungire .. pe cand dacia are o intatiruta meralica in bara, asta e sigur
sa nu ma intelegi gresit .. nu am nimik cu alfa .. imi plac si mie masinile .. numa ca sunt cam slabute la capitolu fiabilitate si siguranta.
Lolo Quote:
motoarele jtd am inteles ca sunt destul de fiabile, cele pe benzina in schimb nu prea
cine a castigat campionatul de turisme, acum 2 ani? alfa, cu motoare pe benzina. sportivitate inseamna benzina, si alfa e cuore sportivo, deci trebuie sa exceleze si la benzina, pentru ca asta e definita alfa. cauta pe mobile.de alfa 156, si in 7 pagini ai sa gasesti 3 diesel-uri, restul benzinare. cred ca-s proaste, de aia le vand...
Probabil .. ca o fi castigat .. sincer nu stiu ce inseamna campionatul de turisme si astfel nu ma pot contrazice cu tine .. dar stiu ca am vazut pe mobile o gramada de alfe fie 147 fie 156 pe benzina cu motorschaden care aveau km putini .. pana in 90 mii. Si de regula majoritatea aveau cureaua de distributia rupta.
alfa nu e cu nimic mai prejos decat alte marci de autorurisme, e o conceptie care circula ca miorita, pe cale orala, in gura priceputilor romani in ale masinilor. daca vrei, pot sa-ti spun si eu povesti despre vw sau bmw chiar, ca de auzit am auzit suficiente
Daca de o masia ai mare grija .. nu prea are ce sa se strice la ea, cand incepe sa nu-ti mai pese prea tare, atunci observi care e mai fiabila si care nu .. asta e parerea mea.
lasand asta la o parte, alfa e o masina care aduce foarte multa satisfactie soferului, si e o placere sa o conduci... acum vreo 2-3 saptamani am facut de 2 ori bucuresti-cluj, si nu m-au depasit decat un A8 nou si un hyundai coupe care nu tinea cont de linia continua
Pai din cate am inteles ai modificat ceva la motor ... si ai in jur de 200 cp .. pai fara suparare .. la 200 cp si daca si stii conduce .. nu te astepta sa te depaseasca prea multi .. de ex pe ala cu hyundaiu il mancai daca erai numa tu cu el pe drum.