Astazi masina a implinit, dupa aproape 29 mii km, 1 an .
Chiar si acum imi aduc aminte cu placere de primul drum facut, de primele impresii, trairi, noutati, etc. pe care le aducea fiecare moment cand ma suiam la volan.A fost un an in care am fost cat se poate de incantat de ea, nu prea au fost momente in care sa ma faca sa ma gandesc de ce am ales in acest fel, un an in care in fiecare zi cand trebuia sa plec cu masina totul devenea mai bun.Oricat de suparat, apasat de griji sau alta stare aveam, in momentul in care stiam ca voi iesi cu masina parca uitam de toate.Insa cel mai mult si mai mult ma bucur in aceste zile pentru alegerea facuta:tot ce vreau sa va spun este ca nu pot sa descriu exact cat de bine ma simt la volan, cat de simplu este totul chiar si in aceste conditii meteo, nu prea conteaza cata zapada e acolo unde ma duc, stiu ca nu prea exista moment in care sa fiu pus in dificultate.Tractiunea si aderenta pe care o are, modul in care lucreaza sistemul Q4 si simplitatea cu care gestioneaza fiecare situatie, ma fac sa ma felicit pentru ca am facut aceasta alegere.Sper ca si in continuare sa fie totul exact ca si pana acum si peste inca un an si alti km si postez in aceeasi stare de spirit.
Partea cea mai tare e ca am reusit fara sa vreau sa ii fac si un cadou,zic fara sa vreau deoarece acesta a reusit sa intarzie la fix pentru momentul sarbatoririi:strut bar din aluminiu de la Biscione(se pare ca stia gabi dima de ce intarzie atata sa apara acest accesoriu
).Din pacate insa nu am reusit sa il pun inca pe masina, insa de indata ce voi face lucrul asta, voi reveni cu detalii si poze aferente.
Pentru moment cam atat....cred ca mai ies putin la plimbare.
P.S. multumesc kali pentru urari