Zagreat Quote:
Salutare,
felicitari pt achizitie.
Si eu sunt in cautarea unuio JTD, spune-ne cat te-a costat achizitia, inmatriculatu si la cat te-a dus totalul cu interventiile pe care le-ai facut (retusuri; revizie, etc)
PS: S-o conduci sanatos
4400 E a fost masina.
Inmatriculatu nu e gata inca ...am facut doar RAR`u unde mi-au luat 90 de ron + am platit 40 ron la cec taxa pt talon parca.Urmeaza sa termin inmatriculatu dupa ce o scot maine din service.
Kit distributie 515 RON (pretul e asa mic din cauza ca am avut pile la magazin). In alta parte unde nu cunosteam pe respectivu mi-a calculat kitu de distributie cu 150 de ron mai mult. Cam ala ar fi pretu real
Tampon balans central 120 ron
Burduf planetara 17 Ron
Tampon motor 90 ron
Brate inferioare fata stanga dreapta 760 RON
Cam astea ar fi...manopera inca nu stiu pt ca mecanicu mi-e var si nu stiu cat o sa imi ia.Dau feedback dupa ce iau masina si vad cum rezolv cu el
Edit: Mi-am luat o oarecare tzeapa cu proprietarul masinii care a zis ca Distributia e schimbata + ca inainte sa o cumpar am fost la gabriel dima sa o verifice si zicea ca doar bucsile de la bara stabilizatoare trebuie schimbate. Si ieri m-a sunat mecanicu ca de fapt bucsile de la bratu inferior is buba si ca mai bine as lua tot bratu ( sunt 3 bucsi + rotula pe brat ) pt ca toate erau praf. Si aia a fost lovitura mare pt buzunaru meu .760 ROn amandoua bratele.
Nu se prea gasesc alfa romeo 147 jtd la pretu asta . Iti dau 2 linkuri care le mai aveam eu in vedere dar nu stiu daca mai sunt valabile.
1. KM multi (180.000) dar ai dotari . 10 airbaguri esp clima bi-zona culoare faina.
http://www.bestauto.ro/alfa-romeo/alfa- ... 322242.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
2. Km mai putini (140.000) dar nu ai decat 6 airbaguri clima normala si tapiseria ciudata care depinde de gusturi unora place unora nu. Iar difuzoarele alea mari din spate care nu sunt pe gustul meu poate tie iti plac.
http://www.salonauto.ro/anunturi/alfa-r ... sumar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Amandoua 4500 de euro Negociabil.
Multumesc pentru lamuriri.
Totusi as prefera sa-mi gasesc ceva pana in 120.000 km, 180 k, 140 k suna cam mult pt mine.