Dragos Quote:
@cristih: esti prea indoctrinat si nu vezi decat ce si se spune ca trebuie sa vezi. Cum poti tu sa faci diferenta intre un cadru cu un copil care rade si unul care plange? Chiar si la un film (sunet+imagine in miscare) sunt situatii in care nu poti distinge rasul de plans, cu atat mai putin intr-un frame la rezolutia, lumina si calitatea aceea. Bine, daca vrei sa crezi, nimic nu e imposibil.
Nu stiu care din oameni sunt indoctrinati/manipulati mai tare: cei ce au surse de informatii Realitatea/Antene/Jurnalul National/Gardianul sau cei care au si alte surse ca B1/ProTV/Hotnews/Mediafax/. Eu nu am alte surse de informatii decat TV+presa. Cred ca sunt destul de lucid sa fac dinstinctie intre pareri obiective/subiective, intre dezbateri cu/fara directie avand argumente/dovezi. Si ca fapt divers, acum 5 ani am votat fara cap, la impuls personal impotriva lui Base si iti spun si de ce: parintii mei sunt oameni simplii CFR-isti si stiu ce tampenii a putut face Base cand a fost ministru (dintr-o companie a facut 5 companii -> dintr-un director au iesit 5 directori si prostimea de jos a avut extrem de mult de suferit). Deci nu ma poti acuza ca sunt indoctrinat.
Allex Quote:
Oare cati someri trebuie sa mai avem, la cat sa ajunga euro ca sa ne dam seama ca omul nu are nici un plan si nici o intentie impotriva crizei...
Ti se pare mult o rata de somaj in jur de 7% la momentul acesta? vezi in SUA unde a ajuns la 10% si alte state europene cu cifre mult mai mari decat in RO. Am explicat mai sus care e parerea mea despre somajul de la noi. Legat de euro, mai tii minte ce a raspuns asta primavara Isarescu la o intrebarea unui ziarist: "Vi se pare mare euro ?!?!" Mare dreptate avea daca te uiti ce s-a intamplat prin jurul Romaniei: Ungaria, Polonia. Daca nu era imprumutul care sa vina in BNR, leul era la 5 lei acum. Si apropo de mult hulitul imprumut care nu e luat nici pe jumatate pana acum: mare parte se duce la BNR si este platit de BNR (aceasta banca are si profit).Daca la anul economia isi revine, parte mare din imprumut nu se va mai lua (in primavara se va lua rata care trebuia sa vina acum). Asa ca nu acuzati ca Romania s-a imprumutat cu peste 20mld de euro.
Allex Quote:
@ Cristih Zi-mi te rog 1 singur politician din PDL, nu politician abil pt ca nu exista, dar da-mi un exemplu de un singur om din PDL care sa se incadreze in definitia cuvantului politician. Nu un golan josnic de cartier care te injura si te ia peste picior cand se simte incoltit, care nu are niciodata un argument logic, care nu are un raspuns la o intrebare simpla de genul: l-ai plesnit sau nu?, tu ai sunat la Realitatea FM?De unde are fica-ta 1 milion de euro, de ce stai pe varfuri la poze?...etc.
Exemplu: Vasile Blaga. Astept sa vad ce zici si de el. Este unul din cei 2 oameni care au primit aviz pozitiv in guvernul Croitoru desi toti sunt contra PDL.
Spider 916 ph1 CUP
Spider 916 ph2
Ex:
159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP
MUSTERICA