edx Quote:
Problema este ca nici un politician nu va spune vreodata acest mare adevar - ROMANIA EXISTA ACUM DOAR DIN IMPRUMUTURI DE STAT. Cand statul va falimenta ne ducem dracu - or sa ne ia tot ce mai aveam. Dar ce conteaza asta daca iese comisionu'...
Reduceri de bugetari? restructurari in administratie..... mai baieti.... dar nepotii nostri si sponsorii din campanii de unde sa mai scoata banu'. Las' ca reducem investitiile - nu mai facem autostrazi, lasam sa se distruga calea ferata etc. si speram ca se inventeaza teleportarea.
Restructurare bugetara zici? Ce a fost cu marile greve din aceasta toamna? Toti au sarit de cur in sus cand s-a auzit de asa ceva. Si ghici ghicitoare ce-i: cine e vinovat? Basescu a facut legea salarizarii. HUUOOO Basescu! Basescu a vrea restructurare bugetara!! HUUOOO Basescu! Dictatorul vrea raul tarii pentru ca zice de restructurare!
Intr-o seara la Moise Guran - Antena3 de la ora 19:00. Invitat Nastase. Guran a pus o problema simpla: in 2004 la sfarsit de mandat Nastase -> 700 - 800 mii de bugetari (nu imi aduc bine aminte cifra, dar pe aici), si statul functiona cu acest numar de oameni. In 2008 la sfarsit de mandat Tariceanu -> 1.400.000 bugetari !!! Duduia economia, asta asa e. Intrebarea a fost: daca vine PSD la guvernare, se reduce numarul de bugetari la cifra din 2004? Ia ghiciti care a fost raspunsul
Au trecut cateva secunde de liniste, a inghitit in sec si a inceput sa o dea cotita domnul Nastase.
Cum va face restructurari masive un guvern de stanga! Pe deasupra Geoana vrea sa dea case mobilate la tineri, sa trimita pastile prin posta etc. etc.
Tupac Quote:
Nu cred ca este facatura filmuletul (desi normal ca este posibil). Si spun asta in primul rand vazand aseara reactia lui Base, in direct la Realitatea. Nici macar nu a avut inspiratia sa "sara ca ars" ca asa ceva "nu este posibili!, eu nu am facut asa ceva!, este o facatura!". Reactia lui a fost exact ca a unui vinovat care nu stie ce explicatie sa dea. Chiar de nu ar fi adevarat acel filmulet, Base a reusit sa o comita magistral!
In prima faza si eu am zis ca e adevarat si mi-am zis ca s-a sfarsit totul pentru Base. Si sunt multe motive pentru a spune ca asa e: acel domn care se uita dupa copil, acea mana intinsa a lui Basescu, copilul se da in spate cu o miscare a capului. Dar sunt si altele: de ce femeia nu a reactionat absolut de loc, Basescu nici nu se uita unde da cu mana, copilul rade dupa si accelerarea miscarii bratului e nefireasca. La frame-urile scoase de acel fotograf se vede clar cum sunt taiate acele imagini: lumini diferite pe fata copilului demonstrare cu date tehnice despre culoarea si caldura luminii , mana taiata de la cot in jos. O sa vedeti aceste imagini ... cine vrea sa le vada.
In plus, mi-a placut pozitia lui Sobi Czech, un expert a unor astfel de faze.
Spider 916 ph1 CUP
Spider 916 ph2
Ex:
159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP
MUSTERICA