Allex Quote:
andreiblitz Quote:
La alte firme de stat oamenii sunt trimisi fortat in concediu fara plata si nu comenteaza nimeni.
Pai vezi ca ti-ai dat seama singur, nu pasa nimanui de celelalte categorii , "da-i dreaq". Ne pasa ca nu mai ajungem noi la multinationala cu bolidu' (din cauza ca nu mai au saracii aia metrou sa stea ca sardinile) ca sa ne bem cafeaua la timp. Din cauza nenorocitilor aia ca vor ei bani , nu le mai ajung 1500 lei, nenorocitii , ce e asa greu sa conduci un metrou din ala...
Oare cati blamatori din astia sunt bugetari ?
P.S. Bine ca si multi bugetari cam merita sa mai stea pe acasa ca parca sunt "un pic" cam multi pt cati oameni sunt in tara asta.
Mai exact, de ce anume mi-am dat eu seama prin afirmatia mea? Altceva n-am spus in legatura cu acest caz.
Mie chiar nu-mi pasa de cazul METROREX si nici de alte cazuri. Am spus doar cazul mamei mele, ca e trimisa, fortat, in concediu fara plata.
Deocamdata n-am nici masina personala si am plecat din tara de bine ce-mi era. Poate e de comentat dar nici nu-mi pasa, atata timp cat eu, daca ramaneam in tara, eram intr-un fel obligat sa traiesc in micul meu oras, orice tentativa de a ma muta in municipiul apropiat fiind aproapte imposibila datorita salarului mic si a chiriilor mari.
Parerea mea e ca nici soldati n-ar trebui sa trimitem in Afganistan. Toti pleaca pentru leafa mare si daca mor, ca se intampla si ei sunt constienti inca de la plecare, sunt facuti eroi. Nu vad legatura, mai ales ca nu i-a obligat nimeni si nici nu-si servesc eroic, cum s-ar spune, patria mama. Ei fiind platiti in aceste momente grele, cred eu, tot din banii contribuabililor.