Un banc care mie mi-a placut tare
)
Ion se intoarce acasa noaptea tarziu dintr-un bar. Evident putea ca naiba a bautura (ca deobicei de fapt) dar s-a bagat incet in pat langa nevasta-sa care dormea deja.
> A sarutat-o pe nevasta-sa pe obraz si a adormit. Cand s-a trezit, a vazut un tip ciudat care statea la capul patului, imbracat cu o roba alba:
> - Cine dracu’ esti? intreaba Ion, si ce cauti in dormitorul meu?
> - Asta nu e dormitorul tau, iar eu sunt Sfantul Petru
> - Adica .. sunt mort?! Nu se poate! Mai am atatea lucruri de facut in viata! Nici nu mi-am luat la revedere de la familie … trebuie sa ma trimiti inapoi!
> - Ok .. poti sa te reincarnezi dar .. nu te putem trimite inapoi decat ca un caine sau o gaina.
> Ion a fost devastat, dar stiind ca era o ferma nu prea departe de casa sa, a rugat sa fie trimis inapoi ca o gaina.
> Flash de lumina si *poof* s-a trezit acoperit de pene si ciugulind de pe pamant.
> - Nu e chiar asa de rau, s-a gandit Ion, pana cand a simtit o chestie ciudata crescand in el. Cocosul s-a dus la el si i-a zis
> - Deci .. tu esti gaina cea noua? Cum iti place prima zi aici?
> - Nu e chiar asa de rau, zice Ion, dar am asa o senzatie ciudata, de parca o sa explodez
> - Ovulezi, nu-mi spuine ca n-ai mai facut niciodata un ou?
> - Niciodata!
> - Eh .. relaxeaza-te si lasa sa se intample.
> Cateva secunde (destul de incomode) mai tarziu, un ou iese de sub coada sa.
> Un sentiment intens de relaxare il cuprinde, iar emotiile il coplesesc, devenind mama pentru prima oara. Cand a facut al doilea ou, sentimentul de fericire a fost si mai coplesitor si a stiut atunci ca reincarnarea sa ca gaina a fost cel mai bun lucru care i s-a intamplat vreodata!
> Cuprins de fericire, a continuat … si exact cand trebuia sa scoata si al treilea ou, a simtit o lovitura incredibil de puternica in ceafa si a auzit-o pe nevasta-sa: IOANE!!! Trezeste-te dracu’ betiv nenorocit! TE CACI IN PAT!