1. Masina este sigur Impression. Progression, are deja computer de bord, ceea ce Alfa din poze evident nu are! Distinctive este exclus din start, in primul rand pentru ca are aer conditionat si nu climatronic, nu are jante aliaj, nu are pilot automat. Si in nici un caz masina aia nu are 10 airbaguri. Pune frumos manutsa si numara cate inscriptii airbag vezi prin masina si mare minune sa gasesti mai mult de 4, hai maxim 6!
2. Nu am zis ca masina e cazuta, am zis ca e despuiata, a se citi cheala, adica cea mai slab echipata versiune. Ma refer aici de la lipsa unor elemente banale care fac totusi diferenta, cum ar fi cotiera, computer de bord, etc pana la dotari cu adevarat de luat in seama, vezi mai sus ce presupune echiparea Distinctive.
3. Din pozele exterioare nu o sa iti dai seama in veci de kilometrii reali ai masinii, si sincer, nici din interior. Ti-as arata masina mea la 130.000km cum se prezinta interiorul.. Si sincer, mi-e teama ca nici AutoTestul nu este relevant in acest sens, eu la 130.000km am scos pe dyno fix puterea si cuplul pe care il declara fabricantul la iesirea de pe portile fabricii, si in plus intr-o curba de putere/cuplu constanta, fara intreruperi (caderi, variatii, cum vrei sa o iei). Cu alte cuvinte, motorul meu, conform testului, este ca nou, si este cam singura testare a capacitatilor motorului pe care o ofera. Deci nici vorba sa elucidezi misterul kilometrilor in felul asta. O metoda ceva mai sigura din cate stiu ar fi un computest, dar facut ceva mai atent si sapat ceva mai adanc, pentru ca din cate inteleg calculatorul masinii nu poate fi mintit, sau in orice caz, foarte greu.
Facand o paranteza, sincer acum, te cramponezi degeaba in numarul de kilometri pe care ii are masina, sunt motoare care duc linistit 180.000km fara batai de cap atata timp cat ai grija de ele la modul la care le dai mereu la timp ceea ce cer, adica ulei de calitate, bujii bune etc. In acelasi timp poti avea si "sansa" de a da peste o masina cu 40.000km, fie ei si reali, dar cu un motor in pioneze pe motive de mers fara ulei, sau schimbat uleiul cand si-a adus aminte etc.
5. Permite-mi sa ma indoiesc de corectitudinea tipului care vinde masina. Daca el zice ca vinde un Distinctive, adica echiparea de varf, si de fapt are un Impression, adica cea mai slaba echipare, in plus minte cu nerusinare la capitolul airbaguri (daca ma insel, mea culpa), mie mi se pare din start o masina dubioasa, si numarul ala de kilometrii, pentru o masina rulata 3 ani in Germania, bat la ochi. Si stii, grav nu e daca ar avea mai multi km, ti-am zis, eu unul nu ma cramponez in asta, insa grav ar fi ca masina sa fie masluita, intelegi tu..
Tupac, o mica corectie, pe 1.6 Eco nu a existat ASR, nici macar optional, deci masina pe care o are Claudiu de vanzare de care vbeasi si tu nu poate avea asa ceva.
|