Ovidush Quote:
da eu de acolo am cumparat , cand am cumparat eu anul trecut era 75e un variator, da intradevar in romania nu fac livrari dar eu pana anul acesta am locuit in italia iar in acea vreme nici nu faceau livrari in afara uk-ului dar am avut un amic in Anglia si asa le-am obtinut.Am comandat ceva mai multe piese astfel nici nu am mai simtit transportul si mi-au iesit mai ieftine toate.Am comandat variatorul, termostat, placute de frana si mai ceva pot sa spun ca comparativ cu pretul practicat in italia la reprezentanta am iesit mult mai ieftin si partea proasta mult prea putine piese de ar se fac sub licenta acesta este si motivul preturilor mari!mai sunt daca nu ma insel inca 2 magazine online cu preturi destul de bune acum nu mi le amintesc dar am sa le caut si le postez aici, de la unul din ele chiar am cumparat ceva!
Daca le gasesti posteazale, dar numai dupa ce cumperi tu de acolo ca eu eream atat de aproape sa-mi iau teapa ca m-am lecuit. Iau de unde e sigur sa le vad eu, nu dau bani inainte ca la......., ca din cate stiu eu asta e procedura, ce daca platesti prin PayPal, iar ei nu isi asuma nici un risc in ceea ce priveste transportul, mai pe inteles daca se pierde pe drum ei nu au nici o vina si-au luat bani si la revedere. Citeste atent ce scriu ei sau cerele informatii detaliate inainte. Cand dai mai multe emailuri sau intrebi mai multe detalii, se sucesc, nu le convine si nu-ti mai raspund. Mie mi-a raspuns unul ca are angajati din Romania si ca pe unul il cheama VAS, uite adresa ca nu ii fac publicitate (
http://www.alfamanservices.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;). I-a incearca daca nu ai ce face cu banii. Ce crezi ca fishing-ul l-am inventat noi Romanii? Trebuie sa iti ei toate masurile ca sa nu bagi dupa aia mana mai adanc in buzunar.