It is currently 05 Feb 2025, 17:00

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 119 20 21 22 2349 Next
Author Message
PostPosted: 28 Aug 2009, 02:44 

Car: Spider & 156 SW
Da, chiar a facut o treaba buna Dinamo. Sper ca nu vor dedica calificarea "suporterilor" lor... :twisted:

N.R.: evident, astfel de cuvinte, relativ pozitive, voi folosi doar cand joaca in cupele europene. in campionatul intern, same ol' borcea&co.

Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTDm Nero Mate - 2004
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 T.S. Grigio Sterling - 2001

PostPosted: 28 Aug 2009, 03:04 

jos palaria pentru DINAMO....nu ma asteptam la asemenea rezultat... pacat de "suporterii" cainilor care au provocat emotii in plus romanilor pasionati de fotbal....

ex:Audi A6 2.7 quattro 2006 180 cp
ex:Alfa 155 1.9 TD 1993 90cp
ex:Alfa 156 1.9 JTD 2002 115 cp

PostPosted: 28 Aug 2009, 03:12 

Si pentru mine Timisoara este o echipa rivala, dar eu ii laud si laud orice echipa cand joaca bine, indiferent de competitie chiar si cand joaca impotriva echipei mele. Poate sunt eu mai "defect".
La fel si critic, un joc sa o atitudine, de exemplu sa aplauzi la 1-8 nu ma incanta! dar critic cand aceeasi galerie pleaca la 0-3 acasa intr-un derby cu unul din cei mai mari dusmani, poate cel mai mare.

Sper ca toate cele 4 echipe din grupele Uefa sa se califice in primavara europeana, daca nu, macar 2. Chiar si Urziceni sa ajunga in Uefa, de pe locul 3 din Champions League, daca vor putea.
Hai Romania.

PostPosted: 28 Aug 2009, 03:54 

Imi retrag toate injuraturile pe care le-am adresat echipei incepand imediat dupa golul 2 al cehilor din tur :D.
Pe-alea pentru actionari le mentin pana cand pleaca :D.

PostPosted: 28 Aug 2009, 10:16 

Car: 159-Brera-Spider916
Felicitari Dinamo , nu am crezut vreodata ca voi sari de bucurie cand s-au calificat aseara , se pare ca sangele apa nu se face , suntem romani , buni sau rai , dinamovisti , stelisti , timisoreni si altii ...

PostPosted: 28 Aug 2009, 11:36 

turgon Quote:
N.R.: evident, astfel de cuvinte, relativ pozitive, voi folosi doar cand joaca in cupele europene. in campionatul intern, same ol' borcea&co.
Da oare de ce este nevoie de comentarii din astea? Din cate imi amintesc in campionat Dinamo nu o duce asa rau, cu Timisoara mai ales spala pe jos la fiecare intalnire.
In rest , super meci nu prea ma asteptam nici eu, intradevar Dinamo a aratat valoare , mai ales ca a jucat cu multe rezerve. A pstrat titularii pt. Steaua... Am impresia ca ii fac astia statuie lu' Bonetti dupa meciul cu Steaua... :)

PostPosted: 28 Aug 2009, 12:13 

Ma, din 1988 incoace e nevoie de comentarii din astea, referitor la Dinamo. Iar, oamenii de la actuala Dinamo nu imi inspira altceva, fie ca e vorba de conducere sau chiar de unii jucatori. Nu mai vorbim ca echipele( si nu numai) din capitala nu fac sa se nasca simpatii pe meleagurile unde m-am nascut. De altfel este si un vers in cantecul care incepe cu "Zece, zece, zece va vom da..." care sintetizeaza destul de bine atitudinea timisoreana fata de echipele bucurestene si nu numai. Chiar daca nu dam zece si chiar daca se matura cu noi pe jos, e vorba de atitudine iar "beneficiarii" o merita din plin! Asta e si asa e de cand eram copil si nu pot simti altfel. Asa suntem noi astia "din provincie"... :wave:

Si, bineinteles... "Giulesti - un altfel de Bucuresti!" :inlove:

PostPosted: 28 Aug 2009, 14:51 

Si oamenii de la Timisoara=Iancu=:puke: numai oameni fini, si galeriile de la Timisoara , Cluj ...etc niste retardati majoritatea.Hai sa incercam sa fim realisti. Si eu sunt tot din provincie :peace:

PostPosted: 28 Aug 2009, 15:10 

Sunt realist, crede-ma! E singurul aspect la care ma obosesc sa iti raspund. In rest... :bored:

Numai bine!

PostPosted: 28 Aug 2009, 23:00 

AlfaRomeoLover Quote:
Dupa parerea mea avem al 6-lea campionat din Europa, adica cel mai bun dupa cele 5 mari tari ale fotbalului in Europa: Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta. Echipa in Champions League si 4 in Uefa cred ca imi dau dreptate, sper sa-mi dea dreptate si rezultatele.

Felicitari echipelor calificate in grupele Uefa, in special pentru Dinamo, o calificare probabil fara precendent in Europa, eu nu am mai auzit de asa ceva...fara precedent, pentru ca a fost obtinuta in deplasare dupa 0-3 acasa ;)

:clapping: :thanks2: :up:
Nu o lua personal dar cum nici nu avem al 6-lea campionat din Europa, la fel de bine rezultatul lui Dinamo nu este ceva fara precedent in Europa! Pt noi, da, este cea mai spectaculoasa calificare din cate stiu (ca de adus aminte imi aduc aminte abia de dupa '90) dar in fotbalul European nu este o minune. Si in fond nu au batut pe AC Milan..

Astea ne-au separat de restul Europei pe noi: lipsa atitudinii de invingatori si forta de a reveni. Din pacate se pare ca atitudinea asta se regaseste la noi doar la echipe antrenate de italieni (vezi perioada Zenga la Steaua) si cam atat. In rest, ramanem cu mentalitatea romaneasca, si cu jucatorii mediocrii.
Tocmai de aceea, felicitari Dinamo pt rezultatul de aseara!
Allex Quote:
Da oare de ce este nevoie de comentarii din astea? Din cate imi amintesc in campionat Dinamo nu o duce asa rau, cu Timisoara mai ales spala pe jos la fiecare intalnire.
In rest , super meci nu prea ma asteptam nici eu, intradevar Dinamo a aratat valoare , mai ales ca a jucat cu multe rezerve. A pstrat titularii pt. Steaua... Am impresia ca ii fac astia statuie lu' Bonetti dupa meciul cu Steaua... :)
Dar de ce ati stat ascunsi dupa meciul tur? In mod sigur nu mai aveati nici voi vreo speranta, nu mai visati la statui dupa meciul cu Steaua! Erati din nou rusinea tarii, nu doar prin rezultat, cum ne-ati obisnuit, ci si prin manifestarile retarzilor din PCH!

Dupa ce ani de-a randul Dinamo a facut de ras Romania prin rezultate, acum suporterii si-au aratat si pe plan international caracterul infect, gandirea paleolitica si apucaturile de drogati, betivi si golani, caracteristice galeriei lui Dinamo.

Ex: Alfa Romeo 156 2.4 JTD 10V black
Ex: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8V blue-cosmo

Live to drive, drive to live

PostPosted: 29 Aug 2009, 00:40 

Ba da, este o Minune in Europa, in istoria fotbalului, in competiile europene, chiar daca s-ar mai fi intamplat asa ceva in ultimii 50 de ani, tot minune ar fi fost, eu nu stiu sa se fi intamplat asta inainte de ieri seara, cazurile de a intoarce un scor de 3-0 incasat in deplasare, remontat acasa, sunt foarte rare, in deplasare personal nu cred ca exista.
Da-mi tu exemplu de o intamplare similara, de o echipa care a pierdut acasa 0-3 oricum ar fi ea, masa verde sau pe teren si apoi sa se califice in deplasare.
Daca imi spui, am sa-ti dau tie banii castigati pe meciul asta.
De unde stii tu cum gandea lumea, milioane de oameni, sa spui ca nimeni nu mai credea? uite unde era ghicitorul din balcani..iti spun ca esti intr-o mare eroare, ieri romanii care se pricep la acest fenomen au incasat o gramada de bani la acest meci, fie ca si-au luat bani de 3-4 ori doar pe victoria simpla si pana la 50-70 ori pe scorul de 0-3.
Tocmai ce am observat reluand cateva posturi ale tale, ca esti genul care le stie pe toate, le zice, dar niciodata nu explica si de ce, imi pare rau pentru tine si pentru cei care nu se pricep aproape la fel ca tine si te-au crezut, dar pe mine nu m-ai convins cu ceea ce ai scris acum si nici in alte ocazii.
Imaginea aia pusa cu piatra aia de mormant pe care o doreai altcuiva, plus jignirea celorlalti adusa in acest caz cu acea imagine, te reprezinta.

P.S. Pregateste-te pentru eventualele insuccese sa critici si mai rau, si la fel si pentru succese sa reamintesti de insuccese, asta e punctul tau forte.

PostPosted: 29 Aug 2009, 01:31 

@Cristi si colegul obosit , tot ce ati zis de "suporterii" dinamovisti este in mare parte adevarat, DAR trebuie sa fii inconstient, fanatic sau pur si simplu ignorant sa crezi ca asta e caracterul suporterului dinamovist. Absolut toate galeriile echipelor cu pretentii din Ro au aratat aceste caracteristici de nenumarate ori, ca doar nu numai Dinamo joaca cu portile inchise. Doar am fost si eu pe Ghencea si am vazut ce le poate pielea. Dar daca tot veni vorba am impresia ca doar jucatorii unei singure echipe(o parte din ei) au fost absolut penibili cand "arbitrul" a oprit meciul in "cazul" bricheta.
Ia uite unde era gloria Romaniei...Acum sa zic: Asa echipa...asa suporteri? Aveam o poza si mai penibila cu toata gloata de "invingatori" dar nu o mai gasesc.

Citat dintr-o publicatie de specialitate:
" Lovin l-a flancat din nou pe fluieras, cerandu-i insistent sa opreasca partida.
In momentul cand acesta a fluierat oprirea meciului, Lovin s-a bucurat exact ca un cersetor care a primit un banut, facand semne provocatoare catre tribune.
"
Attachment:
dea.jpg
dea.jpg [ 44.74 KiB | Viewed 805 times ]
Asta cu cine a facut tara de rusine...nu e frumos sa te exprimi asa, si da ai dreptate exista precedent la ce a facut Dinamo. PSG a pierdut la masa verde in fata stelei cu 3-0 in 1997(dar in deplasare) si au intors rezultatul cu un neverosimil 5-0 . Nu sunt sigur dar traiesc cu impresia ca atunci am fost cu adevarat rusinea Europei .
Da de ce vrei sa ne amintim de toate astea? :peace:

PostPosted: 29 Aug 2009, 02:40 

5 echipe in istoria fotbalului au remontat o infragere la 2 goluri diferenta de pe teren propriu.
Dinamo este singura echipa din istorie care a remontat o infrangere cu 3 goluri de pe teren propriu !

Attachments:
eroii.jpg
eroii.jpg [ 210.29 KiB | Viewed 801 times ]

PostPosted: 29 Aug 2009, 04:53 

AlfaRomeoLover Quote:
De unde stii tu cum gandea lumea, milioane de oameni, sa spui ca nimeni nu mai credea? uite unde era "ghicitorul din balcani".. iti spun ca esti intr-o mare eroare, ieri romanii care se pricep la acest fenomen au incasat o gramada de bani la acest meci, fie ca si-au luat bani de 3-4 ori doar pe victoria simpla si pana la 50-70 ori pe scorul de 0-3.
Tocmai ce am observat reluand cateva posturi ale tale, ca esti genul care le stie pe toate, le zice, dar niciodata nu explica si de ce, imi pare rau pentru tine si pentru cei care nu se pricep aproape la fel ca tine si te-au crezut, dar pe mine nu m-ai convins cu ceea ce ai scris acum si nici in alte ocazii.
Imaginea aia pusa cu piatra aia de mormant pe care o doreai altcuiva, plus jignirea celorlalti adusa in acest caz cu acea imagine, te reprezinta.
Pana sa ma consider eu ghicitorul din balcani iti spun un lucru sigur: doar o parte din fanatici sperau la o victorie a lui Dinamo, ca sa nu mai zic de cei ce sperau in calificare! Sigur tu ai uitat ca si fara fani, Dinamo suferise o infrangere.
Oricum, felicitari ca ai intuit scorul! Nu inteleg totusi, de ce ii mai ridici in slavi daca era asa previzibil?

Reluand ideea ta referitoare la posturile mele, iti comunic ca ori nu stii sa citesti, ori ma confunzi! Daca tu crezi ca am impresia ca le stiu pe toate dar nu explic DE CE, o sa iti explic de ce posturile tale par posturile unui pustan la pubertate: jumatate din ele au doar link-uri de pe gsp.ro sau ygsp.ro, smiley-faces si maxim 5 cuvinte. Sunt pline de informatie, de continut tehnic si explicatii, in ciuda faptului ca erai ocupat sa discuti cu prietenii (imaginari poate) din State care nu stiu sa scrie in engleza nici cat un copil de clasa a 4-a dar ne impartasesc povesti de mecanica si istoria Alfa Romeo.

Ma abtin aici sa spun mai multe pentru ca daca tot mi-ai analizat posturile cu atata atentie, ai observat ca nu ma contrez cu nimeni, cu atat mai mult cu frustratii. DE CE? Ca am altele mai bune de facut. Sper ca macar acest post te-a convins.

P.S. Allex, nu exagera te rog, nu ca sunt stelist, dar e vorba de un singur meci si ala cu PSG, nu 16 Nentori, Knattspirnufelag (poti macar sa pronunti?), Elfsborg sau Nijmegen. Si ca fapt divers, nu ca si scuza, citeste si asta inainte sa razi ca Steaua juca an de an in CL cand Dinamo se chinuia sa prinda turul 3 preliminar

Imi pare rau ca te-ai simtit rusinea Europei la infrangerea de la Paris. Personal am simtit cea mai mare rusine dupa meciul cu Middlesbrough.

PostPosted: 29 Aug 2009, 07:48 

Atunci cum v-aţi simţit? Nu pe bune, v-aţi ofticat sau v-aţi simţit mândri?

Ştiţi ce nu-mi place, chiar mă dezgustă, la voi, suporterii lui Dinamo? Fără ranchiună, doar ca şi constatare, sunteţi atât de frustraţi încât nu va puteţi bucura de un succes al unei echipe româneşti doar fiindcă e Steaua. Doar fiindcă sunteţi şi veţi fii mereu Steaua-wanna-be, doar fiindcă fără Steaua n-aţi avea etalonul ăla după care să vă măsuraţi înălţimea la care nu veţi ajunge niciodată pe plan internaţional. Căutaţi chichiţe şi subtrefugii să va bucuraţi de orice statistică sau insucces al Stelei şi găsiţi motive şi nod în papură în orice a făcut bine această echipă de-a lungul timpului. Am ajuns să văd români care comentează traseul uşor al Stelei din '86, minimalizând singură performanţă notabilă a unei echipe de fotbal din România, doar fiindcă e Steaua. Cum naiba puteţi fii atât de copii? Pe bune...
Băi, m-am bucurat joi seară şi mă bucur de fiecare data când dinamo joacă în Europa şi face câte un meci bun. M-am ofticat când i-a fost anulat golul ăla cu Marseille în ultima secundă de joc acum ceva ani şi am simţit aceeaşi frustrare şi nedreptate că atunci când România nu a fost în stare să ţină de rezultat în rahatul ăla de meci cu Danemarca. Voi de ce nu sunteţi la fel? Voi de ce nu sunteţi români? Voi de ce a trebuit să cântaţi "I love you Boro" atunci când toată suflarea stelista plângea? Voi de ce naiba nu aţi umplut Piaţa Universităţii niciodată? De ce singurele voastre motive de sărbătoare şi bucurie au fost şi vor fii întotdeauna eşecurile Stelei? Uitaţi-vă câteva minute în oglindă, doar voi cu voi, şi dacă nu vă veţi recunoaşte asta înseamnă că sunteţi nişte ipocriţi. Şi vă minţiţi până şi pe voi...

Urmeaza maine Steaua - Dinamo. Şi noi, suporterii Stelei, aşteptăm un spectacol fotbalistic. Voi, suporterii lui Dinamo, aşteptaţi tot asta sau un nou foc de tabără din scaunele stadionului Ghencea ca să aveţi iarăşi ce sărbători anual, la fel cum noi sărbătorim an de an o noua aniversare de la câştigarea celui mai important trofeu european al fotbalului intercluburi?

Attachments:
1986-_steaua-barcelona_2-0_1.jpg
1986-_steaua-barcelona_2-0_1.jpg [ 105.88 KiB | Viewed 781 times ]

PostPosted: 29 Aug 2009, 10:03 

Cr99 aka un fel de BibiÅŸkov al forumului.
Jignesti, nu e bine! atunci asteptam sanctiuni...
Daca interventia ta va fi considerata ok atunci o sa-mi dau si eu cu parerea.

Pe langa PSG - Steaua 5-0 au mai fost si alte meciuri rusinoase, dar nu sunt amintite, tactica ceausista.

Panathinaikos - Steaua 6-1
PSV - Steaua 5-1
Steaua - Montpellier 0-3
Montpellier - Steaua 5-0
si in ultimii ani cate 3,4,5 goluri primite pe teren propriu.

Dezastrul Stelei în cifre

Cifrele sunt elocvente. Steaua este cea mai slaba echipa din ultimii trei ani in Champions League. Echipa din Ghencea nu a mai reusit o victorie pe teren propriu in Liga Campionilor de nu mai putin de 12 ani.

In urma evolutiei din acest an din Champions League, Steaua, cu un singur punct in sase meciuri, a ajuns cea mai slaba echipa din ultimele trei sezoane din competitia suprema a Europei.

Au trecut 12 ani de la ultima victorie acasa a Stelei in Liga Campionilor, 1-0 pe 16 octombrie 1996 cu Widzew Lodz. Ros-albastrii au strins 10 partide consecutive fara victorie pe teren propriu si se afla la un
singur insucces distanta fata de recordul negativ al competitiei, detinut pina acum de Spartak Moscova.

9 este locul incredibil ocupat de Steaua în clasamentul returului, contraperformanţă cu care Steaua nu s-a mai întîlnit în ultimii 35 de ani.
37 de ani au trecut de cînd echipa n-a mai fost pe locul 7 cu două etape înainte de final, cum a fost acum.
10 ani au trecut de cînd Steaua a cîştigat ultima oară Cupa României. Cu Gigi Becali patron, echipa nu şi-a trecut în cont acest trofeu

12 ani au trecut de cînd Steaua n-a mai realizat eventul în România, atunci echipa fiind antrenată de Dumitru Dumitriu, iar preşedinte Ion Alecsandrescu.

Echipa de locul 6 prins in ultima etapa, cu noroc poate prind si anul asta primele 6 dar e greu..fara valize cu greu se mai prind cupele europene, era bine cu valizele se cumpara tot returul, echipa era varza dar se facea record de meciuri castigate consecutiv. I-ati ars pe Rapid cu bricheta, i-ati furat incredibil pe Cfr cu Tudor.

Attachments:
opreste meciul, te rugam, ne conduce rapidul si ne-o furam.jpg
opreste meciul, te rugam, ne conduce rapidul si ne-o furam.jpg [ 490.68 KiB | Viewed 775 times ]

PostPosted: 29 Aug 2009, 10:20 

DINAMO E NR.1!!! :p
Vedem duminica daca Arsenal de Romania e mai dihai decat Liverpool :D.
Pana una-alta, n-ai cum sa nu te bucuri de un rezultat unic in fotbalul european.

PostPosted: 29 Aug 2009, 11:48 

Car: 2.0 TS
adi - te iubesc pentru ce ai scris :goodpost:

arsenal de romania??? bai ... ce dracu? mai penibil de atat nu exista!!

DIESEL - THE ULTIMATE THRILL KILLER

PostPosted: 29 Aug 2009, 12:12 

MonkeyLover, din ce vad eu tu esti cel care se arunca la diverse apelative sau comparatii, iar daca cumva te-ai simtit jignit de caracterizarea galeriei lui Dinamo, n-am ce sa mai zic. Eu nu vorbesc pentru ca am vazut galeria lui DInamo o data, ci de zeci de ori, si de fiecare data a lasat aceeasi impresie.

Te las sa te bucuri ca Steaua e cea mai slaba echipa din CL, desi voi nu ati ajuns vreodata acolo, te las sa devorezi statistica si sa dormi cu ea deasupra patului, fara sa iti aduc aminte ca Dinamo doar se pregateste de CL de 6 ani, te las sa te bucuri de niste infrangeri in grupele CL (indiferent de scor) in conditiile in care Dinamo isi lua bataie de la pescari si nu vedea nici macar cupa Uefa, te las sa te bucuri ca ne-a eliminat 'Boro din semifinalele cupei Uefa, in era noastra, cand Dinamo nu facea fata nici macar in grupe. Este clar, dupa cum a scris Jaggguar ca asta e singura voastra satisfactie, insuccesul Stelei, fie el si la alt nivel decat ce ati experimentat voi vreodata. Asta spune multe despre asemenea oameni..

Va rog, daca nu sunteti in stare sa comparati niste rezultate, fie ele si din ere diferite, ramaneti pe forumul gsp.ro! Numai idiotii aia vad Galactici in Romania, Eurofantastici, Arsenal sau Liverpool
Am felicitat echipa, dar spiritul vostru sufera mereu de aceleasi complexe. :bash: vezi de ex sosirea echipei ieri pe aeroport, s-a strigat mai mult m.. Steaua decat Dinamo!

PostPosted: 29 Aug 2009, 12:16 

Daca pe Cristi99 il cunosc si nu imi permit mai mult de o ironie la adresa lui... alta este povestea cu "domnu" extraterestru jaguar. De ce esti nesimtit prietene? De ce ataci la modul asta cocalar? Ti-am dat un sfat acum ceva vreme cand postai la fel pe topicul asta cum nu a mai postat nimeni. Adica la modul asta de baiat de cartier, din peluza. De ce te adresezi cu voi? De unde stii ce fac eu cand joaca Steaua sau Rapid? De ce ne faci ipocriti in mod direct? Chiar nu poti sa-ti exprimi ideile intr-un mod civilizat? E asa de greu sa fii om? Nu ai invatat la scoala cum sa vb la persoana a3a? :bash:
ontopic: e bine totusi ca exista cineva care mai pune cifrele pe "hartie" ca daca ar intra cineva aici ar face confuzie intre steaua si MILAN. :lol:
Si eu am vazut galeria stelei de zeci de ori , si de cateva ori in Ghencea. Nu mai calc pe acolo in viata mea, ca ajung la urgenta, asta daca nu ma omoara tiganii cu corturile de la intrarea pe stadion.

P.S. este totusi o poza in mult mai elocventa cu bucuria stelistilor in cazul bricheta...pacat ca nu o gasesc. Eu unul nu am mai vazut ceva asa penibil in toata existenta mea.

PostPosted: 29 Aug 2009, 12:29 

:puke2: o tara intreaga felicita Dinamo si voi care va credeti dinamovisti nu aveti de spus decat M..e Steaua :puke2:
bine ca macar exista dinamovisti pe forumul asta care se bucura de victoria de acum doua zile si care probabil ca se bucura ca si romani la fiecare succes al unei formatii romanesti in Europa indiferent de numele acelei formatii . in rest pace voua....

PostPosted: 29 Aug 2009, 12:41 

:lol: De ce Allex? Si eu era sa mi-o fur de doua ori in deplasari de pe Dinamo si nu am renuntat. Sincer, iti spun ca nimeni nu face ca fac dinamovistii, deoarece de peste 10 ani Jandarmeria ii tine pe toti din scurt, mai putin pe caini.

Elocvente, ca vorbeam de suporteri si nu de caracterul jucatorilor Stelisti de la meciul cu Rapid, mi se par secventele cu ultrasii patrunsi pe teren la turul cu Liberec si care la vederea jandarmilor nu stiau unde sa mai fuga prin peluza.
Tot elocvent mi se pare postul Galeria dinamovista - poponari, p*zde si bisnitari si asta Dinamo suntem noi :lol: ne mai destindem putin..

mesaje de la cititori:
Stati fara frica la anu’ va canta tot Banica…stim ca fara muzica de Liga va este greu..nu-i nimic, cantati alaturi de Banica “ani de liceu”
Il stiti p-ala mare,negru si urat de nu-i lasa pe dinamovisti in Champions League? era TAS-ul ma !

Last edited by Cristi99 on 29 Aug 2009, 12:47, edited 1 time in total.

PostPosted: 29 Aug 2009, 12:46 

deseara Milan-Inter...
Forza Pato!!!
sper sa-i vad inimioara ....hihihi!!!

PostPosted: 29 Aug 2009, 12:48 

Am promis acum ceva timp că nu-i voi mai răspunde niciodată baiatului de mai sus, Allex din Galaţi dacă nu ma înşel, şi mare fan Dinamo, aşa ca poate cineva să-i transmită din partea mea că e prostovan şi că nu ştie sa citească? Sau ştie sa citească dar nu prea înţelege...şi să-i mai transmiteţi vă rog frumos că dacă vrea sa vadă ce inseamnă limbaj de cocalar sa recitească mesajele private pe care mi le-a trimis acum ceva timp. A, şi ca ştiu sa scriu şi la persoana a treia.

ÃŽn rest:
@AlfaRomeLover:
Chiar vrei sa ma apuc sa caut şi sa pun aici statisticile europene ale lui Dinamo? Pe bune, chiar nu vă e jenă? Nu ai făcut decât sa-mi confirmi ce am spus mai sus referitor la statistici. Nu-mi mai arăta de ce e Steaua varză, pune mâna şi caută sa-mi spui de ce e Dinamo bună...sau mai bună.

PostPosted: 29 Aug 2009, 12:57 

deja ati inceput sa o luati pe aratura cu apelativele , potoliti-va sau vine warn pentru fiecare . :nono:

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 119 20 21 22 2349 Next

All times are UTC+03:00