AlfaRomeoLover Quote:
De unde stii tu cum gandea lumea, milioane de oameni, sa spui ca nimeni nu mai credea? uite unde era "ghicitorul din balcani".. iti spun ca esti intr-o mare eroare, ieri romanii care se pricep la acest fenomen au incasat o gramada de bani la acest meci, fie ca si-au luat bani de 3-4 ori doar pe victoria simpla si pana la 50-70 ori pe scorul de 0-3.
Tocmai ce am observat reluand cateva posturi ale tale, ca esti genul care le stie pe toate, le zice, dar niciodata nu explica si de ce, imi pare rau pentru tine si pentru cei care nu se pricep aproape la fel ca tine si te-au crezut, dar pe mine nu m-ai convins cu ceea ce ai scris acum si nici in alte ocazii.
Imaginea aia pusa cu piatra aia de mormant pe care o doreai altcuiva, plus jignirea celorlalti adusa in acest caz cu acea imagine, te reprezinta.
Pana sa ma consider eu ghicitorul din balcani iti spun un lucru sigur: doar o parte din fanatici sperau la o victorie a lui Dinamo, ca sa nu mai zic de cei ce sperau in calificare! Sigur tu ai uitat ca si fara fani, Dinamo suferise o infrangere.
Oricum, felicitari ca ai intuit scorul! Nu inteleg totusi, de ce ii mai ridici in slavi daca era asa previzibil?
Reluand ideea ta referitoare la posturile mele, iti comunic ca ori nu stii sa citesti, ori ma confunzi! Daca tu crezi ca am impresia ca le stiu pe toate dar nu explic DE CE, o sa iti explic de ce posturile tale par posturile unui pustan la pubertate: jumatate din ele au doar link-uri de pe gsp.ro sau ygsp.ro, smiley-faces si maxim 5 cuvinte. Sunt pline de informatie, de continut tehnic si explicatii, in ciuda faptului ca erai ocupat sa discuti cu prietenii (imaginari poate) din State care nu stiu sa scrie in engleza nici cat un copil de clasa a 4-a dar ne impartasesc povesti de mecanica si istoria Alfa Romeo.
Ma abtin aici sa spun mai multe pentru ca daca tot mi-ai analizat posturile cu atata atentie, ai observat ca nu ma contrez cu nimeni, cu atat mai mult cu frustratii. DE CE? Ca am altele mai bune de facut. Sper ca macar acest post te-a convins.
P.S. Allex, nu exagera te rog, nu ca sunt stelist, dar e vorba de un singur meci si ala cu PSG, nu 16 Nentori, Knattspirnufelag (poti macar sa pronunti?), Elfsborg sau Nijmegen. Si ca fapt divers, nu ca si scuza, citeste si
asta inainte sa razi ca Steaua juca an de an in CL cand Dinamo se chinuia sa prinda turul 3 preliminar
Imi pare rau ca te-ai simtit rusinea Europei la infrangerea de la Paris. Personal am simtit cea mai mare rusine dupa meciul cu Middlesbrough.