Cristi84 Quote:
Salut Roland. Am fost eu acum o luna la Belis. Iti recomand Cluj-Huedin-Belis. Sa nu te astepti sa gasesti asfalt ca-n palma dar totusi e ok. De la Belis am urcat pana la crucea lui Avram Iancu. Iar daca tot esti in zona iti recomand cu caldura cascada "Valul Miresei" care este cireasa de pe tort!
Te salut si drum bun!
LE : Eu am fost cu masina din semnatura. Spre cascada am mers numai cu treapta 1. E mai prost drumul,mai ales ultima bucata,dar eu am ajuns acolo fara sa ating cu masina de ceva.
M-am intors din concediu (Belis, Muntii Apuseni). Spiritul meu de aventura m-a starnit si am plecat intr-o calatorie la limita fizica a mea si a masinei pe care o conduc:
1. Iasi - Huedin: am mers pe la Cheile Bicazului (proasta portiune si inervant datorita celor care se opresc in mijlocul drumului sa faca poze, dar in rest acceptabil...), Targu Mures, Turda, Cluj, Huedin.
2. Huedin - Statiunea Fantanele (DJ 108): Drum asfaltat acceptabil, inspre Statiunea Fantanele cu gropi, care au fost astupate cu petice de asfalt, acum cateva zile.
3. Statiunea Fantanele - Margau - Padis - Pietroasa - Albac - Statiunea Fantanele:aici incepe cosmarul... Pana la Rachitele drumul era asfaltat, dar dupa, practic de netrecut. Eu l-am trecut, mergand intr-a intaia si a doua, dar a fost tortura pentru brate, capete de bara etc. Fiind concentrat la maxim sa circul doar pe muchiile formate intre urmele de camioane si tractoare care circula in mod normal pe acolo, am reusit sa ajung la destinatie fara sa ating prea mult. La fel si partea Albac - Statiunea Fantanele, dupa Horea e catastrofa pana aproape de barajul de la Statiunea Fantanele. Nerecomandat AR...
Pacat de zona. Dar se pare ca ambele drumuri vor fi refacute pana in 2011, se faceau masuratori si se incepuse lucrarile...