Jantele nu-s o fericire, dar nici urate nu-s, si-s mari! Impreuna cu o suspensie crede-ma ca ar arata altfel, si ele si toata masina!
Oricum, OZ Ultralegera nu-ti recomand, sunt foarte usoare dar si foarte usor de indoit! Mai ales ca din ce-mi aduc aminte, drumurile in Timisoarea nu sunt stralucite..
Apoi, ar fi scaunele de TI, ca doar din masina conduci, nu dinafara
Ceea ce trebuie sa stii referitor la scaunele astea este ca nu sunt tocmai cele mai confortabile! Arata bine, au sustinere laterala foarte ok, dar sunt putin cam tari (rigide). Sunt foarte rare, nu stiu daca ai ocazia sa le testezi undeva inainte de a le cumpara, dar parca imi aduc aminte ca tot in TM mai exista un TI, incearca sa te urci la el in masina sa vezi daca iti plac!
Vopsirea in alta culoare este chinul dracului, o sa desfaci toata masina si apoi te vei umple de greierasi sau de plastice care nu mai cad cum trebuie.. Nu mai zic alergatura pe la RAR sa schimbi talonul etc. Parerea mea, impaca-te cu ea asa cum este..
Faruri xenon GTA OEM sunt niste chestii foarte misto, eu regret enorm ca am luat masina fara xenon, dar tu stii cel mai bine cat de mult mergi noaptea si cat de tare simti nevoia unei iluminari mai bune. Varianta pentru look si pentru buget sunt farurile GTA de pe alfisti sau un DIY
Si daca tot pui BMCul ala, mai stiu tot aici pe forum la vanzare si o toba finala
Acum, tu stii cel mai bine ce-ti doresti de la masina, eu am incercat sa iti prezint plusurile si minusurile la tot ce-ai insirat tu mai sus! Succes, si spune-ne si noua ce-ai ales!