Griff Quote:
sonda trebuie sa fie, schimba si apa din radiator + antigel ( care apropo se schimba odata la 2 ani ) si un sfat: du radiatorul la unii care se pricep, sa ti-l curete, cateodata traba asta face minuni si o sa fii uimit ce mal iese din el
Am schimbat toata caroseria, aveam doua, una cu motorul terminat si caroseria bina, si una cu caroseria praf, gabi dima o stie, si cu motorul super, deci am schimbat apa, antigelul, lichid de frana, lichid de servo, placute frana, discuri, kit ambreiaj, cilindru nou actionare ambreiaj, numai ca e o diferenta, cea pe care mergeam eu avea un singur radiator, si nu avea clima, asta are doua radiatoare si are si clima, am vrut sa scot unul din radiatoare dar are niste tevi care duc la instalatia de climatizare, am senzatia ca al doilea radiator e doar pentru clima! si e pozitionat intre radiator, si ventilator, sonda in schimb este in cel de-al doilea radioator, cel care are legatura cu clima. mecanici de la noi din giurgiu se uita la ea ca boii la poarta noua!