Dupa un drum de intoarcere din Grecia si ajuns sambata noaptea direct in Sinaia (la majoratul varului), duminica la intoarcere incepand de pe la Barcanesti un "dejtept" cu octavia facea slalom printre masini. Nimic nou sub soare, pana cand era sa-l impinga pe unu in parapetii de plastic de pe mijlocul soselei. Acesta din urma si-a pus mintea cu "dejteptu" si da-i la fel cu slalom apoi sicanari, franari in fata, etc. pana la intrare in Otopeni cand a reusit sa ii taie calea si sa opreasca ocatavia. Si de aici a inceput teatrul in mijlocul soselei
: pumni intre ei, pumni incasati de sotia din octavie, tipete ale sotiei si copilului din octavie, trafic blocat. Si nimeni sa se ridice din masina sa ii desparta (cel mai probabil de frica pumnilor care poti sa ii iei si tu). Ce-i drept nu mi-a venit sa ma dau jos nici eu decat abia cand a trecut un tip pe langa masina mea si atunci m-am dus si eu sa ii despartim.
In acest timp sotia mea a sunat la 112, a dat numerele de inmatriculare si spre surprinderea mea, dupa pasarela de la Otopeni politia i-a oprit pe cei doi.
In concluzie ar fi bine sa ne abtinem iesirile de moment, desi aceasta e primul impuls.
Ca fapt divers: pe autostrada spre Salonic dinspre Halkidiki, pe marginea drumului erau 3 masini busite in lant, din care unu era un mosulica. Toti 3 erau foarte relaxati, mosulica cred ca le spunea bancuri ca toti 3 erau cu gura pana la urechi. Bravo lor ca nu isi fac viata amara
si la noi se ajunge la pumni, pistoale si mai stiu eu ce in trafic.
Sper ca nu v-am pus sa cititi prea mult despre ce m-a dezgustat dupa o vacanta foarte frumoasa ...
Spider 916 ph1 CUP
Spider 916 ph2
Ex:
159 2.4 TI
Ex: Giulietta 1.6 JTDm
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 120+ CP
Ex: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v 115+ CP
MUSTERICA