It is currently 25 Nov 2024, 02:51

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: 18 Jul 2009, 08:41 

salut sunt nou pe aici cat si in materie de Alfa Romeo dar ce ma surprins mai mult decat masina a fost aceasta comunitate de fani alfa. Bijuteria mea este un 156 din 99' 1.8Ts, o am doar de 2 saptamani si singurul lucru care ma incomodeaza la ea este lumina de la turometru care nu functioneaza aici ma refer la cadran si la acul indicator celelalte indicatoare din cadran (lumini ,faza lunga,scurta,etc) functioneaza perfect si cum in zona la mine (focsani) nu stiu nici un service specializat mie teama sa o las pe mana la "mecanicilor' de la noi. Singurul lucru care lam facut a fost verificarea sigurantelor care sunt ok. Astept niste sugestii si daca a mai avut cineva problema asta. ms anticipat :wave:

PostPosted: 18 Jul 2009, 10:29 

salut in primul rand sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.ok acum faza cu lumina la turometru o poti remedia chiar tu.nu este foarte greu.bec ars.
1-desfaci acel surubel de la acel ornament care acopera turometru(este situat in partea de sus surubelul)
2-scoti acel ornament invartind usor spre dreapta
3-ajungi in sfarsit la turometru,sunt 3 suruburi
4-le desfaci incet sa nu-ti cada
5-apoi tragi usor de ceas (fara ca ,sa deconectezi vreo mufa sau vreun fir)si in spate o sa vezi beculetele care trebuie schimbate
ca sa-ti dai seama ca functioneaza (dupa schimbare) le poti schimba cu pozitiile aprinse este mai sigur(adica poti vedea imediat daca merge sau nu)
sper sa-ti fi fost de folos.oricum daca intampini vreo problema sunt aici.asa ca spor la treaba.ciao.

PS.ti-am pus si o poza ca sa-ti fie mai usor la inceput.

Attachments:
SDC11126.JPG
SDC11126.JPG [ 76.72 KiB | Viewed 1100 times ]

PostPosted: 18 Jul 2009, 14:10 

multumesc mult :clapping: o sa incerc sa le schimb deseara cand ies de la munca

PostPosted: 20 Jul 2009, 09:02 

nu stiu daca e bine sa scriu tot aici despre alta problema asa ca scuze moderatorilor. am observat ca acul turometrului si al kilometrajului nu se misca lin si continuu ci mai mult in trepte nu stiu daca e problema importanta si infuientata de ceva sau e doar ceva minor :?

PostPosted: 05 Aug 2009, 07:59 

salut , sper sa nu va plictisesc cu problemele mele dar majoritatea sunt legate de iluminarea bordului. azi dimineata am observat cu stupoare ca displayul care indica km nu inidica absolut nimic :blink: am verificat sigurantele (am gasit una arsa am inlocuit-o dar nimic) dar de aici nu mai stiu ce sa fac daca are cineva cateva sugestii idei astept sa le impartasiti multumesc mult :wave:

PostPosted: 05 Aug 2009, 17:00 

Mane3l Quote:
salut , sper sa nu va plictisesc cu problemele mele dar majoritatea sunt legate de iluminarea bordului. azi dimineata am observat cu stupoare ca displayul care indica km nu inidica absolut nimic :blink: am verificat sigurantele (am gasit una arsa am inlocuit-o dar nimic) dar de aici nu mai stiu ce sa fac daca are cineva cateva sugestii idei astept sa le impartasiti multumesc mult :wave:
salut.da-i un search ,vezi ca s-a mai discutat.bafta

PostPosted: 06 Aug 2009, 07:23 

am rezolvat problema era tot un bec care la prima vedere nu parea ars si cateva sigurante care erau puse la o valoare prea mare. bafta

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+03:00