nu am nimic cu Bucurestenii, (sunt convins ca o sa spuneti ca aia prosti sut veniti din Moldova) dar cum e posibil frate sa vinzi pachete de turism si sa nu stii cate luni are un an.
Mai demult era o vorba aia cu "E prosti" ca E sub 50 - peste spunem SUNT.
zilele trecute am luat legatura cu o agentie de turism pentru a cumpara un bilet de concediu printr-o oferta cu tenta sexuala "2 in 1". toate bune si frumoase discutam de pret, conditii de cazare, transport etc. ajungem la copil.
- Copilul cati ani are?
- 8 si 6 luni. raspund eu.
- Impliniti?
- da. doar am spus 8 si 6 luni.
- dar dar impliniti nu?
- Da!
- ne pare rau dar pentru copil trebuie sa platiti inca 120 euro ca nu intra in oferta.
- primeste pat, separat, masa ceva sau nimic?
- nu doarme in pat cu dumneavoastra.
- dar in conditii scrie ca pentru copii intre 2 si 8 e gratis.
- pai daca a implinit 8 ani plateste daca avea doar
7,99 nu platea.
- cum 7,99? adica 7 ani si 99 de luni?
- DA, daca avea 7 ani si 99 de luni nu platea.
- ok atunci nu mai iau copilul cel mare il aiu doar pe cel mic de 106 luni.
- bine dar sa nu cumva sa mergeti cu cel de 8 ani pe biletul celuilalt ca o sa aveti probleme la cazare.
E strigator la cer ? sau nu?
nu pot sa spun ca nu m-am amuzat si in continuarea discutiei dandu-i adresa de mail
noulguru@yahoo.com sustinand ca sunt ginerele lui Gregorian Bivolaru. raspunsul a venit ca un trasnet. Nu-l cunoastem noi nu suntem implicati in politica.
ca sa ma credeti si sa va convingeti atasez o oferta a agentiei si puteti verifica si pe site ca tot aia scrie. DOBITOCI:
www.staraviation.ro
Hotel TROPICAL SOL 3* /Marmari-Tigaki
Pachet 7 nopti MIC DEJUN
Plecari 09, 16, 23, 30 IULIE
Camera dubla SUPERIOR – grad maxim de ocupare : 2 adulti + 1 copil 02-11,99 ANI ; 3 adulti
PRET / Pachet 2 persoane = 1 CAMERA DUBLA SUPERIOR 599
a 3-a persoana in dubla 299
Un copil 2-11,99 ani in dubla cu 2 adulti 249
Camera SINGLE 455