La invitatia colegilor din Sibiu lansata la incheierea Festului,ne-am gandit sa organizam o alta intalnire primavaratica,intr-o locatie care sper sa devina traditionala.
Zona este cunoscuta de toti,de anul trecut sau din povesti,si este de o frumusete deosebita acum ca zonele inca inzapezite alterneaza cu cele in care natura a explodat,albul facand loc verdelui crud.
Datorita faptului ca locatia gasita anul trecut a fost pe placul tuturor si ne-am simtit excelent,am hotarat sa mergem tot acolo,si sa nu experimentam altceva.Ramane dragi colegi sa stabilim data,si asta cat mai curand.Am purtat deja ceva discutii cu administratorul pensiunii,din convorbirile avute in privat am inteles ca multi dintre voi ati fi preferat weekend-ul 6-7 Iunie.Din pacate in acea perioada la pensiunea Europa este deja programat un grup de 60 de persoane,si desi posibilitate de cazare ar mai fi fost si pentru noi,as prefera sa nu ne inghesuim la gratar si alte facilitati.Daca week-end-ul de pe 15 nu este iarasi la indemana pentru multi dintre voi,propun ca cel mai tarziu sa mergem pe 20-21.Mai tarziu va fi deja vara in toata regula,si prea aproape de Transul de Toamna.
In ceea ce priveste preturile,cele afisate la receptie si practicate in sezon sunt de 150 lei dubla si 180 lei tripla.Pretul nostru,chiar daca ne vom hotara asupra unei date care practic va intra bine in sezon,ramane cel de anul trecut,respectiv 90 de lei dubla (120 lei tripla).In rest,vom face cum stim noi mai bine : gratare,turele regulamentare pe serpentine,bai in miez de noapte in Balea Lac inghetat !
Pentru cei care mai au nevoie de motivatie :
Pensiunea Europa
Intalnirea de anul trecut
Daca te oboseai sa citesti primul post era un link exact catre aceasta pensiune.