Parca suntem frati.Sau doar stam aproape.
De dimineata eram si eu spume din exact acelasi motiv,bineinteles ca peste noapte plouase iar reclama lor se lipise in intregime de parbriz.Si nu-l pusesera intr-o parte,ci chiar pe mijlocul parbrizului.WTF ?SA zicem ca nu vreau sa votez,dar gasesc intr-odimineata lipit de parbriz un A4 din cauza caruia nu pot vedea drumul si...hmm... ma decid subit sa votez cu EBA plus PDL.Dupa ce mi-am rezolvat primele treburi de dimineta,m-am dus intr-o benzinarie sa racai ca lumea otrava de pe parbriz.Si la nefericitata asociere dintre EBA si PDL ma gandeam si eu,pana acum sustineau sus si tare si unii si altii ca ea va fi indepenenta si nu va beneficia de sustinere din partea partidului lui tati.
Si tot referiror la PDL...
Ieri in timp ce ma plimbam cu fica-mea,se opreste pret de o secunda in fata sediului lor colorat in portocaliu.Copila era atrasa de culoarea cladirii.In acelasi timp,o don'soara pedelista iese.Noi ne continuam drumul,ea se opreste la taclale cu o prietena.Dar striga disperata dupa mine sa ma opresc.Eu nu bag la inceput in seama,dar ea continua sa strige la mine sa ma opresc,desi statea in continuare la taclale.Ma opresc,ma intorc,ma uit la ea,imi continui apoi drumul.Intr-un final isi termina fata discutia,si incepe sa alerge dupa mine strigand sa ma opresc.Cum nu ma simteam cu musca pe caciula,desi ii urasc cu pasiune pe toti reprezentantii clasei politice romanesti,ma opresc.Ce vroia de fapt don'soara,sa-i puna pe cap fica-mii un batic portocaliu cu insemnele PDL.Ei bine,atunci am luat foc.I-as spus sa-si tina baticul pentru ea,caci copii n-au ce cauta in politica si n-ar trebui sa se foloseasca de ei pentru a-si face reclama.A inlemnit saraca,nu stia cum sa se retraga si sa-si ceara scuze,cu toate pomenile pe care le organizeaza,cu tot populismul de care se pare ca se bucura,sunt convins ca nimeni nu i-a spus ca s-ar putea intampla si asa ceva,ca cineva sa-i spuna sa-si tina nimicurile acasa,si ca cei mici si nevinoavati n-ar trebui sa faca parte din jocurile lor murdare.Mi se pare elementar,si sunt convins ca in tarile cu apa calda n-ar indrazni nimeni sa se foloseasca de copii pentru a-si valorifica culorile politice.