Jaggguar Quote:
Sunt singurul care are senzatia ca Manchester parca nu a fost MU pe care-l stiam aseara sau ca daca s-ar mai juca de 5 ori Barca n-ar mai scoate nici macar un egal? Nu stiu de ce am senzatia ca MU a avut o zi terbil de proasta, cum au mai patit si in campionat de cateva ori. Sau Barca le-o fii facut ziua atat de proasta? Eu nu reusesc sa ma prind..
''intamplator'', Mancs au avut o zi teribil de proasta numai in compania echipelor mari. Facts (cum ar zice Rafa Benitez
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
):
1. bilant in campionat: 0 puncte din 6 cu Liverpool. 1 punct din 6 cu Arsenal. au batut-o doar pe Chelsea in perioada Scolari, daca ar fi jucat cand era Hiddink se schimba treaba.
2. Ferguson comite intotdeauna erori majore in meciurile tari. De obicei are noroc (vezi celebra finala cu Bayern cand a jucat cu Giggs si Becks pe flacurile gresite). Aseara iar a facut echipa gresit, cu Giggs si Anderson. Plus ca nu reuseste sa schimbe la timp - anul trecut dupa o prima repriza de zile mari mult mai putin cunoscutul Avram Grant l-a mutat pe Ashley Cole la Ronaldo in locul lui Essien si MU au fost in corzi in repr. a doua si in prelungiri.
3. Nu au mai arbitrat prietenii Webb sau Riley ca in campionat. Nu stiu cat urmaresti EPL, insa intotdeauna inaintea meciurilor de pe Old Trafford, Red Nose iese in fata presei si declara: arbitrul X e bun, sunt sigur ca daca al meu Ronaldo va fi faultat va acorda galbene si rosii. Guess what? atac in minutul 2, Cronaldo cade teatral ca de obicei, cartonasul galben sare ca painea din toaster din buzunarul arbitrului. Sau invers, arbitrul Y va face praf meciul, nu stiu de ce a fost delegat. Rezultat, arbitrul Y cedeaza presiunii si acorda binecunoscutul penalty ptr. diving. Lasand la o parte suportul lui Sky in ceea ce priveste programul meciurilor.
Guardiola i-a oferit o lectie aseara. A jucat ca si cu Real, cu Messi varf fals, Eto"o si Henry pe margini, Xavi si Iniesta la mijloc (un fel de copie a ceea ce juca Olanda in anii 70, cu Messi in locul lui Cruyff). Rezultatul: Vidic si Rio n-au stiut nici pe cine marcheaza, de multe ori i-au facut marcaj lui Carrick
Putea fi 4-0 lejer (cum am pronosticat
) daca nu ratau cu nonsalanta catalanii. Manutd e o echipa usor de citit de catre o echipa cu posibilitati tehnice.